Stoiximan Super League

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Μπακαγιόκο μετά το «ναυάγιο» με Μεϊτέ

Την περίπτωση του 29χρονου Γάλλου αμυντικού χαφ, Τιεμουέ Μπακαγιόκο, με καριέρα σε Μίλαν και Τσέλσι μεταξύ άλλων, εξετάζει σοβαρά για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής ο ΠΑΟΚ!

Το βλέμμα του στραμμένο σε μια εξαιρετική επιλογή για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής έχει ρίξει ο ΠΑΟΚ, μετά και το «ναυάγιο» με τον Σουαλιό Μεϊτέ.

Και αυτό διότι ψηλά στη μεταγραφική λίστα του «δικεφάλου του βορρά» φέρεται να βρίσκεται ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Γαλλία και τη Ligue 1 με τη φανέλα της Λοριάν, μετρώντας κατά τη διάρκεια της χρονιάς 21 συμμετοχές με δύο γκολ και μία ασίστ.


Ο 29χρονος υψηλόσωμος Γάλλος (1,89μ.) αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στη θέση του αμυντικού χαφ, ενώ καλύπτει επάξια και τη θέση του κεντρικού χαφ.

Κατά το παρελθόν, ο έμπειρος δεξιοπόδαρος μέσος έχει αγωνιστεί σε μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, όπως είναι η Μονακό, η Τσέλσι, η Νάπολι και η Μίλαν, ενώ, είναι και μία φορά διεθνής με την εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Ενδεικτικό είναι πως όλα αυτά τα χρόνια, έχει κάνει μεταγραφές και δανεισμούς αξίας 60,8 εκατομμυρίων ευρώ, με την Τσέλσι μάλιστα να δαπανά το ποσό των 40 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2017 για να τον αποκτήσει από τη Μονακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x