Stoiximan Super League

Χωρίς Μπάμπα και Τάισον η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό

Δείτε την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ, στην εντός έδρας αναμέτρησή του με τον Παναιτωλικό για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός, στη μεταξύ τους αναμέτρηση στην Τούμπα για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League!

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου επέλεξε τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, τους Σάστρε, Μιχαηλίδη, Κετζιόρα και Ράφα Σοάρες τετράδα άμυνας, τους Μαντί Καμαρά και Σβαμπ στον άξονα, ενώ οι Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας και Μουργκ θα είναι η τριάδα πίσω από τον πιο προωθημένο Τσάλοφ.

Από την άλλη, ο Γιάννης Πετράκης παρατάσσει τον Παναιτωλικό σε σύστημα 3-5-2 και με τον Τσάβες τερματοφύλακα, τους Λιάβα, Παντελάκη, Μλάντεν τριάδα στόπερ, τους Τορεχόν και Μαυρία στα άκρα, τους Πέρες, Μουζούκη και Μπελεβώνη στον άξονα και με τους Ντίας, Λομονάκο πιο μπροστά.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι - Σάστρε, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες - Καμαρά, Σβαμπ - Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ - Τσάλοφ

Η ενδεκάδα του Παναιτωλικού: Τσάβες, Λιάβας, Παντελάκης, Μλάντεν, Τορεχόν, Μαυρίας - Πέρεθ, Μουζούκης, Μπελεβώνης - Ντίας, Λομονάκο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x