Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: «Πρώτη» για Γκόμεζ, μαγνητική το Σάββατο για Μπράντον Τόμας

Με τον Τζόναθαν Γκόμεζ να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Θεραπεία για Τόμας, που αύριο (24/08) θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Λίγες ώρες μετά την εντυπωσιακή νίκη επί της Σάμροκ Ρόβερς, με την οποία και εξασφάλισε, ουσιαστικά, την πρόκριση από τώρα στη league phase του Europa League, ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στις εγχώριες διοργανώσεις και στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (25/08) κόντρα στον Παναιτωλικό για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Το απόγευμα της Παρασκευής (23/08), οι παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι πρωταθλήματος, με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο στη Νέα Μεσημβρία. Οι ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στους τομείς της φυσικής κατάστασης και της τακτικής.

Μάλιστα, η σημερινή προπόνηση είχε και ένα νέο πρόσωπο, αφού, λίγες μόνο ώρες από την ανακοίνωσή του, ο Τζόναθαν Γκόμεζ φόρεσε τα αθλητικά του και προπονήθηκε κανονικά με τους νέους του συμπαίκτες.

Αναφορικά με τον Μπράντον Τόμας, ο οποίος αποχώρησε από το παιχνίδι κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς με ενοχλήσεις στη δεξιά ποδοκνημική, υποβλήθηκε σε θεραπεία κι αύριο, Σάββατο, θα κάνει μαγνητική, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x