Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: «Παρακαλούμε σεβαστείτε τα μέτρα ασφαλείας στο Περιστέρι, όσοι έχετε εισιτήριο σε άλλη θύρα μην μπείτε στο γήπεδο»

Ο ΠΑΟΚ καλεί τους φίλους της ομάδας, που θα δώσουν το «παρών» στο ματς με τον Ατρόμητο, να σεβαστούν τα μέτρα ασφαλείας.

Μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος θα βρεθεί στο Περιστέρι για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο έστειλε ο ΠΑΟΚ. Μέσω αυτού καλεί τον «δικέφαλο του Βορρά» να σεβαστεί τα μέτρα ασφαλείας.

«Φίλαθλοι που έχουν τυχόν προμηθευτεί εισιτήριο σε άλλη θύρα, πλην εκείνης που έχει παραδοθεί για τις ανάγκες τους, να μην εισέλθουν στο γήπεδο», τονίζουν οι πρωταθλητές Ελλάδος.

Αναλυτικά το μήνυμα

Μετά από την σημερινή σύσκεψη ασφαλείας, ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας που θα βρεθούν στο γήπεδο του Περιστερίου πως τόσο η Αστυνομία, όσο και η ΠΑΕ Ατρόμητος θα διενεργήσουν ελέγχους ώστε φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έχουν τυχόν προμηθευτεί εισιτήριο σε άλλη θύρα, πλην εκείνης που έχει παραδοθεί για τις ανάγκες τους, να μην εισέλθουν στο γήπεδο. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να σεβαστούν τα μέτρα ασφαλείας και να συνεργαστούν τόσο για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, όσο και για την αποφυγή οποιασδήποτε τιμωρίας της ομάδας μας. Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x