Stoiximan Super League

Οι εντολές του Λουτσέσκου στο Χορστ

Έντονες παρατηρήσεις από τον Ρουμάνο στους παίκτες του ΠΑΟΚ, με στόχο την καλύτερη ανάπτυξη και την αμυντική προσήλωση της ομάδας.

Στην εικόνα που είχε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε για πέντε περίπου λεπτά στους ποδοσφαιριστές τους, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε παιχνίδι με μπάλα και περιορισμούς σε περιορισμένο χώρο και χρονική διάρκεια.

Ο Ραζβάν δε σταμάτησε στιγμή να δίνει οδηγίες στους παίκτες του, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Θέλουμε ταχύτητα κι ακρίβεια, όχι λάθη, παράλληλη μεταφορά της μπάλας στη μεσαία γραμμή και τροφοδοτούμε την επιλογή με τις καλύτερες προοπτικές στην πτέρυγα. Πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί με την μπάλα στα πόδια, να παίρνουμε γρήγορες αποφάσεις πριν προλάβουν να αντιδράσουν οι αντίπαλοι».

Ο Ρουμάνος, πάντως, έκανε αρκετές παρατηρήσεις στους «ασπρόμαυρους», αφού πολλές φορές τούς έλεγε πως ήταν αρκετά χαλαροί στο αμυντικό κομμάτι, κάτι που σίγουρα δεν θα ήθελε να επαναληφθεί τόσο στα επόμενα φιλικά όσο και στα επίσημα που θα έρθουν, αρχής γενομένης από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x