Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Λείπουν 2-3 κομμάτια που στοιχίζουν στη βελτίωση του ΠΑΟΚ»

Ακούστε το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μια χαρά. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα, με πολύ γερές βάσεις, με τον Σβαμπ, τον Μουργκ… Είναι με αυτούς τους ίδιους, που έχεις… βαρεθεί; Σημασία έχει η νίκη, ο Σβαμπ το δίνει αυτό; Ο Σβαμπ… Κάθε απόφαση ήταν σωστή και προβλέποντας τι πρέπει να συμβεί. Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε τη συνέχεια της περσινής ομάδας, απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο, όπως είναι η ΑΕΚ Λάρνακας.

Στο β’ μέρος, μπήκαν πιο ποιοτικοί παίκτες του ΠΑΟΚ, αλλά βγήκε εκνευρισμός. Έγιναν 2-3 λάθη του βοηθού και υπήρξαν λάθη νοοτροπίας, με τον Λουτσέσκου να λέει πως αυτή η εικόνα δεν είναι εικόνα δικής του ομάδας
», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Σε γενικές γραμμές, όλο το φιλικό και οι δηλώσεις του Λουτσέσκου για τα μεταγραφικά, είναι πως ο ΠΑΟΚ πατάει καλά, ξέρει τι θέλει και τι παίζει μέσα στο γήπεδο, απλά δεν έχει βάλει τα 2-3 έξτρα κομμάτια, για να κερδίσει χρόνο και να βελτιωθεί. Αυτό χάνει τώρα, αφού δεν έχουν κλείσει οι 2-3 τρύπες στο ρόστερ. Χάνει χρόνο για να βελτιωθεί. Θα ήθελε ο Λουτσέσκου να έχει μεγάλο μέρος του ρόστερ και αναγκαστικά περιμένει», πρόσθεσε.

Ακούστε τι είπε για Κεντζιόρα, Μεϊτέ και φορ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x