Stoiximan Super League

Record: «Ο Μεϊτέ είπε ''όχι'' στον ΠΑΟΚ και πιθανότατα πάει στη Σαουδική Αραβία»

Σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα ο Μεϊτέ απέρριψε την πρόταση του ΠΑΟΚ και πλέον όλα δείχνουν ότι οδεύει προς Σαουδική Αραβία και ο «δικέφαλος του Βορρά» ψάχνεται για άλλον παίκτη!

Τέλος στο σίριαλ του Μεϊτέ για τον ΠΑΟΚ, τουλάχιστον βάσει των όσων αναφέρει σε σημερινό (18/07) της δημοσίευμα η Record. Συγκεκριμένα, ο μέσος της Μπενφίκα φέρεται να απέρριψε την πρόταση του «δικεφάλου του Βορρά» και να μην επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί και πάλι τη νέα σεζόν.

Αντίθετα, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, ο Μεϊτέ είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία.

«Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε ότι ήθελε να έχει τον Μεϊτέ, αλλά ο μέσος μπορεί, τελικά, να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία. Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε η Record, ο 30χρονος παίκτης αρνείται να συνεχίσει στην Ελλάδα, όπου αγωνίστηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης την περασμένη σεζόν. Ήταν, στην πραγματικότητα, ο δεύτερος δανεισμός του, μετά την Κρεμονέζε το 2022/23», αναφέρει το ρεπορτάζ της Record και συνεχίζει:

«Τώρα, είναι πιθανό ο Μεϊτέ να αποχωρήσει μόνιμα από την Μπενφίκα. Ο μέσος κόστισε στην ομάδα της Λισαβόνας 6 εκατομμύρια ευρώ το 2021. Δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί στην ομάδα», καταλήγει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x