Stoiximan Super League

Φουλάρει για Ετζούκε και Μπρέθγουεϊτ ο ΠΑΟΚ

Τη μεσοεπιθετική γραμμή του θέλει να ενισχύσει σύντομα ο ΠΑΟΚ, ώστε να υπάρχουν οι διαθέσιμες επιλογές για τον Λουτσέσκου στα προκριματικά του Champions League.

Σε δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν τη μεσοεπιθετική γραμμή έχουν «λοκάρει» οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Η μία περίπτωση είναι ο Κιντέρα Ετζούκε και η άλλη ο Μάρτιν Μπρεθγουέιτ της Εσπανιόλ.

Ο Νιγηριανός εξτρέμ μένει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον «Δικέφαλο του Βορρά», για να αποτελέσει το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Με την ομάδα της ρωσικής πρωτεύουσας μέτρησε 65 συμμετοχές (10 γκολ, 8 ασίστ) για να ακολουθήσει μια διετία με δανεισμούς σε Χέρτα (21 συμ.) και σε Αντβέρπ, όπου την σεζόν 2023-24 είχε 39 συμμετοχές με 5 γκολ και 6 ασίστ.

Πιο περίπλοκη είναι η υπόθεση του Μπρέθγουεϊτ, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ της φετινής La Liga 2, μετρώντας 22 γκολ (και 2 ασίστ) σε 39 παιχνίδια.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με τους Καταλανούς, όμως υπάρχει ρήτρα σύμφωνα με την οποία αν η ομάδα δεν εξασφαλίσει την άνοδο στη LaLiga, τότε μπορεί να αποκτηθεί με 600 χιλιάδες ευρώ από οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x