Stoiximan Super League

Γκαγκάτσης: «Δεν υπάρχει συμμαχία ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό - Μεγαλύτερο το όνομα του Μελισσανίδη από του Μπάρλου»

Δείτε όσα ανέφερε ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης.

Ο νέος πρόεδρος της της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης, φιλοξενήθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στο OPEN» και, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως δεν υπάρχει καμία... συμμαχία μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, ενώ σχολίασε και την αλλαγή ηγεσίας στην ΑΕΚ, χαρακτηρίζοντας τον Δημήτρη Μελισσανίδη μεγαλύτερο όνομα από τον Λουκά Μπάρλο για την Ένωση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Υπήρχε μια σύμπραξη μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ η οποία πλέον δεν υπάρχει. Αποφασίστηκε η κάθε πλευρά να χαράξει τον δρόμο της. Όσον αφορά τον κύριο Ντογιάκο μιλάμε για έναν άνθρωπο που είναι επίτιμος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, είναι θετικό που ακούστηκε το όνομά του για την προεδρία της ΕΠΟ, του έγινε πρόταση, δεν την αποδέχθηκε.

Δεν υπάρχει καμία συμμαχία μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, έχουμε διαβάσει απίστευτα πράγματα, η παράταξη που κατεβαίνει αυτή τη στιγμή, πρεσβεύει την δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο, όποιος θέλει να είναι μαζί μας, καλώς να έρθει να ψηφίσει, είτε λέγεται Ολυμπιακός, είτε Παναθηναϊκός, είτε Άρης, είτε ΑΕΚ, είτε Λαμία.

Ήταν μια ανοιχτή συγκέντρωση, ο κ. Σπάθας εκπροσωπεί μια ένωση από τις 56, ήρθε, άκουσε, είναι μια ψήφος από τις Ενώσεις. Ο κ. Σπάθας δεν είναι στο ψηφοδέλτιο και θα φανεί αν με ψηφίσεις στις εκλογές τις 22ης Ιουλίου. Την στηρίζει γιατί προφανώς αυτό που πρεσβεύουμε του αρέσει.

Θα ήθελα να πω ότι και για μένα ήταν μια αιφνιδιαστική εξέλιξη η αποχώρηση Μελισσανίδη, αφήνει ένα βαρύ αποτύπωμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι το όνομα Δημήτρης Μελισσανίδης είναι μεγαλύτερο και από τον Λουκά Μπάρλο για τους φιλάθλους της ΑΕΚ. Αφήνει μια ομάδα πρωταγωνίστρια, θεωρώ ότι η ΑΕΚ δεν θα ήταν αυτή που είναι τώρα αν δεν αναλάμβανε την ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Η γνωριμία μας έγινε στην σουίτα του Ιβάν Σαββίδη.

Η πρώτη εντύπωση ήταν θετική, ένας άνθρωπος της πιάτσας. Μπορεί κάποιοι να είναι δύσπιστοι απέναντί μου, γιατί προέρχομαι από τον ΠΑΟΚ. Μέσα από τις πράξεις μας όμως, είμαι σίγουρος, στο τέλος της τετραετίας και οι τέσσερις μεγάλοι πραγματικά θα μας χειροκροτήσουν για αυτά που θα έχουμε καταφέρει.

Πιστεύω ότι αν υπήρχε περισσότερη ισονομία, η ομάδα που ήμουν μέχρι πριν από λίγο καιρό, ο ΠΑΟΚ, θα κατακτούσε πιο εύκολα το πρωτάθλημα που τελείωσε.

Ήδη έχω κάνει μία επικοινωνία με την UEFA για να ετοιμάσει μία λίστα με υποψηφίους. Ο κύριος Ροζέτι θα επιλέξει τρεις υποψηφίους και η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, όπως προβλέπεται, θα επιλέξει έναν. Θα προτιμούσα έναν συγκεκριμένο, δεν ξέρω εάν είναι διαθέσιμος, δεν μπορώ να σας πω το όνομά του, δεν αποφασίζω άλλωστε εγώ.

Θα συνεχίσουμε με τους ξένους διαιτητές, τουλάχιστον και τη νέα σεζόν. Δεν είναι ακόμα έτοιμο το ελληνικό πρωτάθλημα, λόγω και της τοξικότητας, να δεχθεί τους Έλληνες διαιτητές στα ντέρμπι. Πρέπει να φύγει η ανασφάλεια που διακατέχει τους Έλληνες διαιτητές.

Θα αυστηροποίησουμε τον πειθαρχικό κώδικα για την προστασία των διαιτητών. Έχω συζητήσει ήδη με κάποιους συνεργάτες μου από τη νέα εκτελεστική επιτροπή. Θα αυστηροποιηθεί και θα υπάρχει και αφαίρεση βαθμών για επίθεση διαιτητή. Αν επιτεθεί αξιωματούχος ομάδας σε διαιτητής, σημαίνει ότι η ίδια η ΠΑΕ κάνει επίθεση στον διαιτητή, δεν είναι κάποιος οπαδός που μπορεί να είναι προβοκάτορας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x