Stoiximan Super League

Πανσερραϊκός-Άρης: Να εξαργυρώσουν την καλή εμφάνιση της πρεμιέρας με το πρώτο τρίποντο της σεζόν

Ο Πανσερραϊκός υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών τον Άρη για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Πανσερραϊκός και Άρης διασταυρώνουν απόψε το βράδυ (20:00) τα «ξίφη» τους στο Δημοτικό Στάδιο των Σερρών (sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, NovasportsPrime) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από καλές εμφανίσεις στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, τις οποίες ωστόσο δεν μπόρεσαν να συνδυάσουν με το τρίποντο. Συγκεκριμένα, την περασμένη εβδομάδα, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας ωστόσο την ήττα με 3-2 στην Τούμπα. Από την άλλη πλευρά, οι «κίτρινοι» αν και προηγήθηκαν με 1-0 στο 66' στο Περιστέρι, εντούτοις, έμειναν στο 1-1 με τον Ατρόμητο, με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να έχει 2-3 κλασικές φάσεις στο φινάλε για να αποδράσει με το τρίποντο.

Κάπως έτσι λοιπόν, απόψε, οι δύο ομάδες θα ψάξουν την πρώτη τους νίκη στη σεζόν, θέλοντας να δώσουν συνέχεια στην καλή εικόνα της πρεμιέρας τους, βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο το αγωνιστικό τους προφίλ.

Όπως και πέρσι, όπου μέτρησαν μονάχα τρεις ήττες (από ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό) στα 17 εντός έδρας παιχνίδια τους (7 νίκες), έτσι και φέτος, τα «λιοντάρια» θέλουν να στηριχθούν στην έδρα τους, χτίζοντας από νωρίς ένα καλό μομέντουμ και μια καλή συγκομιδή βαθμών που θα τους φέρει μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Στα αγωνιστικά, ο Μιχάλης Γρηγορίου θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή το τον Σαλίμ Φαρές, ενώ εκτός αποστολής έμειναν ο μακροχρόνια τραυματίας Μαρίνος, οι επίσης τραυματίες Σοφιανός και Χατζηστραβός, αλλά και οι Μαυρόπουλος, Βασιλάκος, Σαλβάνος, Σαπουντζής.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανσερραϊκού: Γκουγκεσασβίλι, Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μπέργκστρεμ, Χαντάκιας, Καρασαλίδης, Καραμανώλης, Πεταυράκης, Δεληγιαννίδης, Κουτσογούλας, Φαρές, Στάϊκος, Λιάσος, Καπτούμ, Περούτσι, Τομάς, Ντέλετιτς, Σαλαζάρ, Μασκανάκης, Μπετανκόρ, Γκίγκιτς, Παπαβασιλείου.

Από την πλευρά τους, οι Θεσσαλονικείς δεν θα παραταχθούν μόνοι στις Σέρρες, καθώς, η ομάδα του Μάντζιου θα έχει στο πλευρό της περίπου 2.000 φιλάθλους, με το «πρέπει» για ένα θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι να είναι μεγάλο. Όσον αφορά την αποστολή, συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά φέτος το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Πιονέ Σίστο, όπως και ο Νταρίντα ο οποίος εξέτισε την ποινή μιας αγωνιστικής και επιστρέφει. Εκτός λόγω τιμωρίας παραμένουν οι Σουλεϊμάνοφ και Ζαν Ζουλ, όπως και οι Φατόρε, Πάβιτσιτς, Κυριαζής και Αγοραστός για λόγους τακτικής.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σίντκλεφ, Μάγιο, Μοντόγια, Φρίντεκ, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Σιφουέντες, Μόντσου Ροντρίγκεθ, Πάρδο, Μανού Γκαρθία, Σίστο, Σαβέιρο, Ζαμόρα, Ντιαντί, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκουγκεσασβίλι - Δεληγιαννίδης, Χαντάκιας, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης - Λιάσος, Στάικος - Ντέλετιτς, Σαλαζάρ, Τόμας - Μπεντακόρ.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα - Μάγιο, Μπράμπετς, Ροζ, Φρίντεκ - Μοντσού, Νταρίντα - Ντιαντί, Σαβέιρο, Μανού Γκαρθία - Μορόν.

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης

Βοηθοί: Σπυρόπουλος, Αρμακόλας

4ος Βοηθός: Τσιάρας

VAR: Κουμπαράκης, AVAR: Κόλλιας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x