Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για την 11άδα με Ολυμπιακό

Οι παίκτες που θεωρούνται σίγουροι και οι θέσεις που είναι ανοιχτές για την 11άδα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:30). Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καταλήγει στις αποφάσεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει και φαίνεται πως ακόμη κάποιες θέσεις είναι… ανοιχτές.

Σίγουρη θεωρείται η επάνοδος του Μπρινιόλι στην εστία, παρότι ο Λοντίγκιν είχε καλή παρουσία είχε καλή παρουσία στα δύο ματς πρωταθλήματος που επιστρατεύτηκε. Στο κέντρο άμυνας είναι δεδομένο το δίδυμο Γεντβάι και Σένκεφελντ, καθώς είναι τραυματίες οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν. Όσο για τα άκρα της άμυνας, οι Χουάνκαρ και Κώτσιρας δείχνουν να έχουν τον πρώτο λόγο, δίχως όμως να μπορεί να αποκλειστεί η χρησιμοποίηση του Μλαντένοβιτς ή του Βαγιαννίδη.

Στο χώρο του κέντρου Αράο και Τσέριν έχουν τον πρώτο λόγο έναντι των Ρούμπεν και Βιλένα. Στην κορυφή της επίθεσης ο πολύ φορμαρισμένος Ιωαννίδης δεν γίνεται να απουσιάζει, ενώ για δεξιά όλα δείχνουν… Παλάσιος. Όσο για τις υπόλοιπες δύο θέσεις; Ο Τζούρισιτς και ο Μπερνάρ ερίζουν για τη θέση του επιτελικού μέσου, χωρίς να αποκλείεται να παίξουν και μαζί, εφόσον ο Βραζιλιάνος πάει αριστερά αντί του Μαντσίνι.

Μετά τις δύο τελευταίες προπονήσεις του «τριφυλλιού» ο Σέρβος προπονητής θα καταλήξει στις επιλογές του. Το ευχάριστο είναι πως αρκετοί παίκτες είναι σε καλή κατάσταση προσφέροντας αρκετές λύσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x