Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Μπορεί να κάνει μια νέα αρχή ο Παναθηναϊκός - Τραγική η επιλογή της ΚΕΔ»

Ο Νίκος Αθανασίου τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει αποτέλεσμα στο Φάληρο και στάθηκε στις ευθύνες και του Ολυμπιακού για τον ορισμό διαιτητή β’ κατηγορίας στο ντέρμπι.

Να κάνει… restart στο Φάληρο έχει την ευκαιρία ο Παναθηναϊκός, όπως ανέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, καταγράφοντας και τις «σίγουρες» επιλογές της 11άδας του.

«Όσοι δεν έχουν κάποιο χρόνιο πρόβλημα, όπως οι Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν και Κλεϊνχέισλερ, είναι οκ. Μπορεί να υπολογίζει ο Γιοβάνοβιτς σε όσους είναι σε καλή κατάσταση, υπάρχουν έξι-επτά που μπορεί να θεωρούνται σίγουροι για την 11άδα. Οι Μπρινιόλι, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Αράο, Χουάνκαρ, Παλάσιος και Ιωαννίδης. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βάλει τέλος σε αυτά τα πέντε σερί ντέρμπι χωρίς νίκη. Δεν λέω ότι η ισοπαλία είναι κακό αποτέλεσμα αλλά όταν κάνεις πρωταθλητισμό πρέπει να παίρνεις και τα ντέρμπι, δεν φτάνουν μόνο τα… μικρομεσαία παιχνίδια. Έχει ήδη 0/2 φέτος και είναι μια καλή ευκαιρία να κάνει μια νέα αρχή», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ των «πράσινων» χαρακτήρισε τραγική την επιλογή της ΚΕΔ να ορίσει έναν διαιτητή β’ κατηγορίας στο κυριακάτικο ντέρμπι και επισήμανε ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας από τους κύριους λόγους που πλέον δεν έρχονται πρωτοκλασάτοι ρέφερι.

Ενώ ο Αθανασίου αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Χάρη Δούκα για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως το σημαντικό είναι η ανέγερσή του ακόμα και εκτός χρονικού πλαισίου αλλά και ότι του άρεσε η ιδέα του Δημάρχου Αθηνών για τη Λεωφόρο.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x