Stoiximan Super League

Στην Αυστρία ο Μπάλντοκ, ενσωματώθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ έφτασε στο Σλάντμινγκ και ενσωματώθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού, ενώ από αύριο αναμένεται να προπονηθεί για πρώτη φορά με τα πράσινα.

Αποστολή στην Αυστρία
Αποστολή στην Αυστρία

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού ενσωματώθηκε ο Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο Έλληνας διεθνής μπακ ταξίδεψε σήμερα στην Αυστρία και βρέθηκε στο Σλάντμινγκ, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του το «τριφύλλι» υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο Μπάλντοκ αναμένεται από αύριο να μπει στις προπονήσεις, όπου το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις πρωί και απόγευμα. Υπενθυμίζουμε εδώ ότι η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν του επέτρεπε μέχρι και σήμερα (30/06) όπου ήταν και η τελευταία ημέρα του συμβολαίου του να προπονηθεί με άλλη ομάδα. Ωστόσο, πλέον ο Έλληνας ακραίος αμυντικός βρίσκεται κανονικά στην προετοιμασία των πράσινων.

Από εκεί και πέρα, σήμερα το απόγευμα μετά την πρωινή προπόνηση που ήταν λαι πάλι δυνατή, υπήρξε ρεπό. Μάλιστα, το πρόγραμμα περιελάμβανε προαιρετική βόλτα για τους παίκτες και το σταφ στο κοντινό Ζάλτσμπουργκ, όπου κάποια από τα μέλη της αποστολής πήγαν και είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, ξεφεύγοντας λίγο και από τη ρουτίνα των καθημερινών προπονήσεων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x