Stoiximan Super League

Ένας φίλος από τα παλιά: Με Ιβανσιτς η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Ο Αντρέας Ιβανσιτς βρέθηκε στην προετοιμασία του «τριφυλλιού».

Αποστολή στην Αυστρία
Αποστολή στην Αυστρία

Μια ευχάριστη έκπληξη, κυρίως για τους παλαιότερους στον Παναθηναϊκό, είχε η σημερινή προπόνηση στο Σλάντμινγκ της Αυστρίας. Ένας παλιός και ιδιαίτερα αγαπητός γνώριμος βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο που γίνεται η προετοιμασία του «τριφυλλιού». Ο λόγος για τον Αντρέας Ιβανσιτς.

Ο Αυστριακός παλαίμαχος άσος, που αγωνίστηκε στην ομάδα από το 2006 μέχρι το 2011, πήγε στην προπόνηση των «πράσινων» στο Σλάντμινγκ και φυσικά είχε θερμούς εναγκαλισμούς με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και κάποιους παλιούς φροντιστές που παραμένουν στην ομάδα από τον καιρό που ο «Μότσαρτ» αγωνιζόταν στο «τριφύλλι». Ο 41χρονος έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο από το 2018 (τελευταία του ομάδα η Βικτόρια Πλζεν), αλλά εξακολουθεί να έχει στενούς συναισθηματικούς δεσμούς με τον Παναθηναϊκό.

Δυνατή προπόνηση
Στα της προπόνησης, ο Ντιέγκο Αλόνσο δε... χαρίστηκε στους ποδοσφαιριστές του μετά το χθεσινό φιλικό ξεμούδιασμα με την Ουνιόν Χάουζ. Το πρόγραμμα ήταν δυνατό με μισή ώρα ασκήσεις φυσικής κατάσταστης (ταχύτητα, εκρηκτικότητα), rondo, τακτική και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ολοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά πλην του Κρυπαράκου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x