Stoiximan Super League

Στέλνει στον Λανουά τις υποδείξεις του βοηθού Τσολακίδη ο Παναθηναϊκός

Ο βοηθός Τσολακίδης δεν… πέτυχε φάση στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό, με αποκορύφωμα τα οφσάιντ σε Πελίστρι-Μαντσίνι, και οι «πράσινοι» θα στείλουν τις υποδείξεις του στον Λανουά!

Μαντάρα τα έκανε ο βοηθός Τσολακίδης (δεξιά στη φωτογραφία) στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό, που έληξε, θυμίζουμε, με τους «πράσινους» να φεύγουν με το διπλό από το «Γεντί Κουλέ» με σκορ 1-0. Ο επόπτης από τον σύνδεσμο Αθηνών δεν έχει πετύχει φάση (από ανάποδα κόρνερ, μέχρι ανύπαρκτα οφσάιντ) με αποκορύφωμα, ωστόσο, τις στιγμές με Πελίστρι και Μαντσίνι στο 81' και στις καθυστερήσεις του αγώνα αντίστοιχα.

Ο Τσολακίδης έχει σηκώσει το σημαιάκι του για οφσάιντ, ενώ φαίνεται να καλύπτονται αμφότεροι οι παίκτες του «τριφυλλιού» και, κυρίως, ενώ βγαίνουν στην επίθεση με καλές προϋποθέσεις για γκολ! Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, θα έπρεπε να αφήσει τις φάσεις να εξελιχθούν και στη συνέχεια να τσεκαριστούν από το VAR, γιατί αυτή ακριβώς είναι η εντολή, που έχουν οι επόπτες, παντού στον κόσμο! Δηλαδή να αφήνουν πρώτα τη φάση να τελειώσει και μετά να σηκώνουν τη σημαία.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, έχει αποφασίσει να στείλει τις φάσεις αυτές στον αρχιδιαιτητή Στεφάν Λανουά, προκειμένου να εξηγήσει τον κανονισμό…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x