Stoiximan Super League

«Νίκη χρυσάφι που του ανεβάζει το ηθικό»: Το σχόλιο Δεσύλλα μετά το διπλό του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο

Δείτε πώς σχολίασε ο Διονύσης Δεσύλλας τη νίκη του Παναθηναϊκού με σκορ 1-0 στην έδρα του ΟΦΗ.

Με ένα υπέροχο γκολ του Τετέ που αφιερώθηκε από όλη την ομάδα στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και σήμανε αντεπίθεση.

Ο Διονύσης Δεσύλλας, που βρέθηκε στο «Γεντί Κουλέ» για λογαριασμό του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, σχολίασε μετά την αναμέτρηση τα όσα έλαβαν χώρα στο κρητικό γήπεδο, τονίζοντας τη μεγάλη βαθμολογική και ψυχολογική σημασία της νίκης αυτής για τους «πράσινους».

«Μία νίκη χρυσάφι με τη ζωγραφιά του Τετέ για τον Παναθηναϊκό. Είχε φάσεις για να βάλει και άλλο γκολ, όπως και ο ΟΦΗ, κυρίως από ατομικά λάθη των παικτών του Παναθηναϊκού. Μία νίκη που αφιερώνεται στο Μπάλντοκ, είναι χαρακτηριστική η κίνηση των παικτών μετά το γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχε σοβαρότητα, θα μπορούσε να πάρει καλύτερες αποφάσεις όταν έβγαινε μπροστά. Φεύγει με μία πολύ σημαντική νίκη που του ανεβάζει το ηθικό και τον κρατάει κοντά στην κορυφή, μετά και την γκέλα του Ολυμπιακού»
, είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο:

@sporfm946 ???????????????? ??????????????, ?????????????????????? ???????????? ?? ???????????????? ???????? ???????????????? Το σχόλιο του Διονύση Δεσύλλα για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΟΦΗ, που ήταν αφιερωμένη στον Τζορτζ Μπάλντοκ #sporfm #panathinaikos @dionisisdesillas ? original sound sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x