Stoiximan Super League

Η νίκη στο ματς με το μεγάλο «πρέπει» ήρθε με τον Παναθηναϊκό να βιώνει κάτι πρωτόγνωρο στη λήξη των 45'

Το θετικό πέρασμα από το «Γεντί Κουλέ» με τη νίκη, που αφιερώθηκε στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ, ήρθε στο πρώτο φετινό παιχνίδι πρωταθλήματος, όπου ο Παναθηναϊκός είχε προβάδισμα στην ανάπαυλα!

Ο Τετέ δεν άφησε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε στα πρώτα λεπτά του ματς με τον ΟΦΗ να πάει χαμένη και έτσι με το χαμηλό αριστερό σουτ στην κλειστή γωνία του Χριστογεώργου, έβαλε μπροστά τον Παναθηναϊκό στο «Γεντί Κουλέ».

Οι «πράσινοι» αφιέρωσαν αμέσως το γκολ στον αδερφό τους, που «χάθηκε», τον Τζορτζ Μπάλντοκ, πήραν τη φανέλα του κοντά τους, αγκαλιάστηκαν όλοι μαζί και ήξεραν πως θα είναι εκείνος στο πλευρό τους σε ολόκληρο το παιχνίδι με τους Κρητικούς.

Η νίκη ήρθε για το σύνολο του Ντιέγκο Αλόνσο με ένα ιδιαίτερο στοιχείο, για το οποίο έπρεπε να φτάσει η 8η αγωνιστική, ώστε να εμφανιστεί για λογαριασμό του «τριφυλλιού».

Για πρώτη φορά στη φετινή Stoiximan Super League, ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στ' αποδυτήρια για την ανάπαυλα με προβάδισμα στο σκορ!

Το αβαντάζ που χάρισε το γκολ του Τετέ διατηρήθηκε μέχρι και την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ωστόσο, σε κανένα από τα προηγούμενα 7 παιχνίδια τους δεν είχαν βρεθεί σε κατάσταση οδηγού στο ημίχρονο οι «πράσινοι»!

Η εντός έδρας νίκη επί του Λεβαδειακού είχε έρθει με το 1-0 να διαμορφώνεται από τον Σπόραρ στις καθυστερήσεις, στο 2-2 με την Athens Kallithea υπήρχε ισόπαλο σκορ (1-1) στη λήξη των πρώτων 45', ενώ, ακόμα και στο 3-1 επί του Πανσερραϊκού στο ΟΑΚΑ, οι γηπεδούχοι είχαν δεχθεί τέρμα (1-1 στο ημίχρονο)!

Τώρα, σε αυτήν τη φοβερά ιδιαίτερη δοκιμασία, μια εβδομάδα και κάτι μετά το σοκ του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, με άπαντες στο «τριφύλλι» ενωμένους και αποφασισμένους να τιμήσουν τη μνήμη του συμπαίκτη τους, ήρθε η επίτευξη του στόχου.

Βάζοντας ένα τεράστιο «πρέπει» για τη νίκη και γνωρίζοντας πόσο μεγάλη ήταν πλέον η υποχρέωση και η ανάγκη για αντίδραση, διαχείριση της κατάστασης και καθαρό -όσο δύναται- μυαλό, ο Παναθηναϊκός κατάφερε αυτό που έβαλε στόχο. Και το έκανε με το πρωτόγνωρο, για εκείνον, στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, προβάδισμα στο ημίχρονο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x