Stoiximan Super League

Στέλνουν ξανά τον Έντσο Ντίας στον Παναθηναϊκό οι Αργεντίνοι: «H Ρίβερ αναζητά τον αντικαταστάτη του»

Δημοσίευμα από την Αργεντινή αναφέρει ότι ο Έντσο Ντίας, είναι έτοιμος να αφήσει τη Ρίβερ Πλέιτ για να μετακομίσει στον Παναθηναϊκό, με τους «εκατομμυριούχους» να αναζητούν ήδη τον αντικαταστάτη του.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για Παναθηναϊκό και Έντσο Ντίας στην Αργεντινή!

Οι «πράσινοι» συνεχίζουν να αναζητούν έναν ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της άμυνάς τους και στη χώρα της Λατινικής Αμερικής επιμένουν ότι αυτός θα είναι ο 28χρονος ποδοσφαιριστής της Ρίβερ Πλέιτ!

Μάλιστα, σελίδα που ασχολείται με το ρεπορτάζ των εκατομμυριούχων και συγκεκριμένα η «lapaginamillonaria.com» τονίζει ότι ο προπονητής της Ρίβερ, Μάρτιν Ντεμικέλις, έχει ήδη εισηγηθεί στη διοίκηση την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, καθώς ο Ντίας είναι κοντά στον Παναθηναϊκό.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι «εκατομμυριούχοι» έχουν βολιδοσκοπήσει την κατάσταση για να αποκτήσουν τον Ρομάν Βέγκα της Aρχεντίνος Τζούνιορς, ενώ ήδη έχει αποκτηθεί και ο Βαλεντίν Καρμπόνι ως δανεικός από την Ίντερ, ενώ ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα πάντα με τους Αργεντινούς, πιέζει τη Ρίβερ Πλέιτ και είναι διατεθειμένος να καταβάλει 3 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 28χρονου μπακ, κάτι το οποίο προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται.


Νικολογιάννης: «Έτοιμος ο Ίνγκασον, έκανε φουλ προπόνηση - Υποψήφιος για το φιλικό με Μακάμπι»


Στο γεγονός πως ο Σβέριρ Ίνγκασον προπονήθηκε κανονικά, είναι σε καλή κατάσταση και πιθανώς θα βρίσκεται στην αποστολή για το τελευταίο φιλικό με τη Μακάμπι Νετάνια (18/07, 21:00), αναφέρθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης το βράδυ της Τρίτης (16/07) στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, μεταφέροντας τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια μίλησε για τα δημοσιεύματα που υπάρχουν για τον Φώτη Ιωαννίδη, ενώ σχολίασε και την αγωνιστική του κατάσταση ενόψει των πρώτων ευρωπαϊκών αγώνων για τα προκριματικά με Μπότεβ ή Μάριμπορ.

Τέλος, σχολίασε πως ο Παναθηναϊκός αναζητά, πλέον, δύο εξτρέμ και έναν αριστερό μπακ, κάνοντας μία αναφορά και στη δύσκολη περίπτωση του Άαρον Μαρτίν, αλλά και στον Δημήτρη Γιαννούλη.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x