Stoiximan Super League

Τσανάκας: «Οι επτά λιγότεροι βαθμοί και οι αποφάσεις που πρέπει να πάρει ο Μεντιλίμπαρ»

Στην ασφαλώς μικρότερη συγκομιδή σε σχέση με την περασμένη σεζόν αλλά και τις αποφάσεις που πρέπει να πάρει ο Μεντιλίμπαρ γύρω από τους παίκτες του Ολυμπιακού στάθηκε ο Γιώργος Τσανάκας.

Με αφορμή τη νέα απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα, χάνοντας με 1-0 στην Τρίπολη από τον Αστέρα, ο Γιώργος Τσανάκας αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στη μεγάλη διαφορά που έχει ο Ολυμπιακός σε σχέση με την περασμένη σεζόν.

Συγκεκριμένα, στάθηκε στους επτά λιγότερους βαθμούς σε σχέση με πέρυσι που μετράνε οι ερυθρόλευκοι. Κάτι που δείχνει και ότι ο Ολυμπιακός στερεύει από λύσεις στα παιχνίδια του και όταν αυτά του στραβώνουν δεν μπορεί να βρει τις απαντήσεις.

Παράλληλα, εκτίμησε πως ο Μεντιλίμπαρ θα πρέπει να πάρει κάποιες αποφάσεις που θα βοηθήσουν το ποδόσφαιρο που θέλει να παίζει η ομάδα του και συνολικά τον σύλλογο. Δηλαδή, θα πρέπει να φανεί αν θα κάνει στον Ολυμπιακό καλό να κλείσει το ροτέισον και να παίζουν μόνο όσοι εκτιμά ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Κάτι που έχει το ρίσκο η ομάδα να επιβαρυνθεί. Ή σε αντίθετη περίπτωση, να συνεχίσει να ρισκάρει με ανέτοιμους ποδοσφαιριστές και ενδεχομένως να έρχονται νέες απώλειες βαθμών.

Ακούστε τι είπε για το πλήγμα με Γιαζίτσι και το ματς κυπέλλου της Τετάρτης.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x