Stoiximan Super League

Αμετάβλητο το απουσιολόγιο στον Παναθηναϊκό

Με τις… γνωστές απουσίες διεθνών αλλά και τραυματιών διεξήχθη η σημερινή (17/11) προπόνηση του Παναθηναϊκού, όπου το βάρος έπεσε σε ασκήσεις με την μπάλα.

Χωρίς απρόοπτα ή νέες μεταβολές σε επίπεδο επιστροφών/απουσιών, συνεχίστηκε σήμερα (17/11) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας ματς με τον Άρη, μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην υπολογίζει στα πλάνα του για μια ακόμα φορά στους τραυματίες Ερικ Πάλμερ-Μπράουν και Χόρντουρ Μάγκνουσον και στον κλινήρη Βασίλη Ξενόπουλο.

Όπως, φυσικά, και στους διεθνείς του «τριφυλλιού» Φώτη Ιωαννίδη, Γιώργο Βαγιαννίδη, Αντραζ Σπόραρ, Μπένιαμιν Βέρμπιτς, Άνταμ Τσέριν, Φίλιπ Τζούριτσιτς και Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:
«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος Stoiximan Super League κόντρα στον Άρη τη μεθεπόμενη Κυριακή.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο με περιορισμούς στις επαφές με τη μπάλα.

Θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον.

Απόντες ήταν οι διεθνείς Ιωαννίδης, Βαγιαννίδης, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Μλαντένοβιτς, ενώ απουσίαζε λόγω ίωσης ο Ξενόπουλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x