Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Σημαντικό για τον Παναθηναϊκό να έχει ποιοτικούς και διεθνείς παίκτες – Μέρα με τη μέρα ο Χουάνκαρ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM τη σημασία που έχει για την επίτευξη των στόχων του Παναθηναϊκού η παρουσία διεθνών ποδοσφαιριστών στο ρόστερ και μίλησε για την επάνοδο του Χουάνκαρ.

Τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει η περίπτωση της επανόδου του Χουάνκαρ στον Παναθηναϊκό, κατέγραψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Το πιο καλό νέο στον Παναθηναϊκό είναι η επιστροφή του Χουάνκαρ, μετά την πολύ μεγάλη ταλαιπωρία που πέρασε. Εύχομαι να μην το περάσει κανείς στο παρελθόν γιατί δεν ήταν μόνο ψυχολογικό, αλλά είχε και τραυματισμό. Από χθες προπονείται με την ομάδα και είναι καλό νέο, αλλά το πότε θα είναι απόλυτα έτοιμος θα το δούμε. Χρειάζεται πολύ προσοχή, είναι λεπτό θέμα είναι πολύ ιδιαίτερος τραυματισμός. Πάει μέρα με τη μέρα, αλλά μετράει αντίστροφα πλέον. Σε κάποιο ματς θα μπει αλλαγή πρώτα, για να επανέλθει στο 100%», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε πάρα πολύ σημαντικό το παιχνίδι της Σλοβενίας στη Δανία, κάνοντας ειδική μνεία στους τρεις διεθνείς του «τριφυλλιού» και τα κέρδη που θα αποκομίσει η ομάδα από αυτούς σε ενδεχόμενη πρόκριση στα τελικά του Euro 2024, αλλά και στην παρούσα φάση, ως προς την επίτευξη των στόχων της σεζόν.

Ενώ ο Νικολογιάννης κατέγραψε το πολύ «σφιχτό» πρόγραμμα που θα έχουν οι διεθνείς -και- του Παναθηναϊκού και το προσεχές καλοκαίρι, με τις ολιγοήμερες διακοπές για δεύτερη σερί χρονιά.

Ερωτηθείς για τα εισιτήρια του εκτός έδρας ματς των «πράσινων» με τη Βιγιαρεάλ, επισήμανε ότι θα υπάρξουν αρκετά διαθέσιμα, για να μπορέσει ο κόσμος να πάει και στην Ισπανία.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x