Stoiximan Super League

Με Πελίστρι και αρκετές αλλαγές η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Λεβαδειακό

Δείτε τις επιλογές του Ντιέγκο Αλόνσο για το αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Λεβαδειακό για την 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League, που αρχίζει σε σχεδόν μία ώρα, στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί σε λίγη ώρα τον Λεβαδειακό στο Ολυμπιακό στάδιο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φετινής Stoiximan Super League.

Με τον Ντιέγκο Αλόνσο να καταλήγει στους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» οι οποίοι θα ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα κόντρα στους Βοιωτούς.

Κάνοντας επτά αλλαγές σε σχέση με το πρόσφατο ματς κόντρα στη Λανς και διατηρώντας μόνο τους Ντραγκόφσκι, Γεντβάι, Τσέριν και Μπακασέτα στην 11άδα.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με σύστημα 4-2-3-1. Ο Ντραγκόφσκι θα καθίσει στο τέρμα, με τους Βαγιαννίδη, Σένκεφελντ, Γεντβάι και Μαξ τετράδα στην άμυνα. Μαξίμοβιτς και Τσέριν θα αγωνιστούν στον άξονα, ενώ οι Πελίστρι-Μαντσίνι στα άκρα και ο Μπακασέτας πίσω από τον προωθημένο Γερεμέγεφ.

Ενώ στον πάγκο του «τριφυλλιού» θα είναι οι: Λοντίγκιν, Σπόραρ, Τετέ, Τζούριτσιτς, Πάλμερ-Μπράουν, Λημνιός, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας και Αράο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x