Stoiximan Super League

Με Μαξ, χωρίς Ντραγκόφσκι ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Asteras AKTOR

Ο Φίλιπ Μαξ αφότου δηλώθηκε και για τα ματς κόντρα στη Λανς, συμμετέχει και στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Asteras AKTOR στο ΟΑΚΑ. Εκτός έμειναν οι Ντραγκόφσκι και Κώτσιρας.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Asteras AKTOR (18/08, 20:00) στο ΟΑΚΑ και ο Ντιέγκο Αλόνσο συμπεριέλαβε στα πλάνα του και τον Φίλιπ Μαξ.

Ο τελευταίος, άλλωστε, λίγη ώρα νωρίτερα δηλώθηκε και στη λίστα των «πράσινων» για τις προσεχείς αναμετρήσεις με τη Λανς στα Playoffs του Conference League.

Ο Τάσος Μπακασέτας είναι παρών στους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές μετά την υπερπροσπάθεια στο Άμστερνταμ, ωστόσο εκτός έμεινε ο Ντραγκόφσκι, που ήταν ο ήρωας του «τριφυλλιού» στην Ολλανδία, αλλά και ο Κώτσιρας, που εκτίει τιμωρία. Απουσιάζουν, επίσης, οι Τσέριν και Σπόραρ, με τον τελευταίο να έχει ταλαιπωρηθεί από γαστρεντερίδα.

Στην τελευταία προπόνηση, το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ποδοβόλεϊ, στατικές φάσεις και παιχνίδι τακτικής. Στο πρόγραμμα συμμετείχε και ο Μπάλντοκ.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Κάτρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x