Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πάρα πολύ δύσκολο το ματς με τον Asteras AKTOR - Με αλλαγές η 11άδα του Παναθηναϊκού»

Ο Τάσος Νικολογιάννης επισήμανε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τις παγίδες που κρύβει το παιχνίδι κόντρα στον Asteras AKTOR και τόνισε ότι ο Ντιέγκο Αλόνσο θα αναγκαστεί να φρεσκάρει τον Παναθηναϊκό.

Τους λόγους που καθιστούν δύσκολο το αυριανό (18/08, 20:00) ματς του Παναθηναϊκού με τον αντίπαλο τον Asteras AKTOR κατέγραψε ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, που το κάνει ακόμα πιο δύσκολο το γεγονός ότι ο Asteras AKTOR πάντα τον δυσκολεύει και ο Παναθηναϊκός έρχεται από μια υπερπροσπάθεια στο Άμστερνταμ άρα ο Αλόνσο πρέπει να κάνει αρκετές αλλαγές, για να φρεσκάρει την ομάδα. Παράλληλα θα είναι και κεκλεισμένων των θυρών, οπότε παίζει κι αυτό ρόλο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο Μαξ θα παίξει κατά πάσα πιθανότητα από την αρχή, ενώ και ο Γερεμέγεφ θα είναι στο βασικό σχήμα των «πράσινων», καταγράφοντας και τους υποψήφιους για τις υπόλοιπες θέσεις.

Ο Νικολογιάννης εκτίμησε ότι ίσως υπάρξει εξέλιξη μέχρι το τέλος της εβδομάδας με το θέμα του εξτρέμ στον Παναθηναϊκό, που έχει συγκεκριμένο, αλλά και… όχι εύκολο στόχο!

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x