Stoiximan Super League

Με Ίνγκασον, αλλά χωρίς Τσέριν, Σπόραρ και Βέρμπιτς η αποστολή του Παναθηναϊκού για Μακάμπι Νετάνια

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το αυριανό (18/07) φιλικό ματς με τη Μακάμπι Νετάνια βρίσκεται ο Ίνγκι Ίνγκασον, όχι όμως και οι τρεις Σλοβένοι διεθνείς. Εκτός και οι Ιωαννίδης-Μπάλντοκ.

Την πρώτη του παρουσία σε αποστολή του Παναθηναϊκού κατέγραψε ο Ίνγκι Ίνγκασον, με τον Ισλανδό κεντρικό να βρίσκεται ανάμεσα στους «εκλεκτούς» του Ντιέγκο Αλόνσο για το αυριανό φιλικό με αντίπαλο τη Μακάμπι Νετάνια!

Πιθανότατα, δε, ο Ίνγκασον να πάρει και χρόνο συμμετοχής απέναντι στην ισραηλινή ομάδα, προκειμένου να εγκλιματιστεί ακόμα περισσότερο, ενόψει και του πρώτου επίσημου αγώνα των «πράσινων», την προσεχή Πέμπτη…

Αντιθέτως, εκτός της 23άδας έμειναν οι Άνταμ Τσέριν, Άντραζ Σπόραρ και Μπένιαμιν Βέρμπιτς, που ενσωματώθηκαν πρόσφατα στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

Όπως και οι Φώτης Ιωαννίδης-Τζορτζ Μπάλντοκ, με τον πρώτο να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα για μια ακόμα ημέρα.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:
«Με απογευματινή προπόνηση την Τετάρτη (17/07) ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με την Μακάμπι Νετάνια (18/07, 21:00).

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης είχε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, διπλό σε περιορισμένο χώρο και τελειώματα.

Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Φώτης Ιωαννίδης, προτού συνεχίσει το ατομικό του πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε την αποστολή για τη φιλική αναμέτρηση με την Μακάμπι Νετάνια. Στη λίστα βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Φικάι, Κάτρης, Ίνγκασον, Ρούμπεν, Άραο, Μαξίμοβιτς, Βιλένα, Ζέκα, Μπακασέτας, Αϊτόρ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Λημνιός, Νίκας, Γερεμέγεφ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x