Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Όσοι ξεκινήσουν στο φιλικό θα έχουν προβάδισμα για την 11άδα του Παναθηναϊκού και στην Ευρώπη»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην πρόβα τζενεράλε του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Νετάνια, στις σκέψεις του Ντιέγκο Αλόνσο με… φόντο το πρώτο επίσημο ματς και στα μεταγραφικά.

Το αυριανό φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Νετάνια θα λειτουργήσει πιθανότατα ως οδηγός και σε επίπεδο 11άδας, ενόψει Ευρώπης, όπως εκτίμησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Αλόνσο έχει δείξει ότι ξεχωρίζει ποιοι παίκτες είναι βασικοί στον Παναθηναϊκό. Πάνω κάτω έχουμε δει τις επιλογές του, βέβαια έλειπε ο Μαξίμοβιτς, ο Μπακασέτας δεν είχε παίξει μέχρι τώρα, ο Τσέριν επίσης. Όσοι ξεκινήσουν με την Μακάμπι Νετάνια, θα έχουν προβάδισμα και για το ματς της επόμενης Πέμπτης. Ο Αλόνσο προσέχει την κάθε λεπτομέρεια, τους έδειξε βίντεο με πράγματα που του άρεσαν με την ΑΕΚ Λάρνακας, αλλά και κάποια που δεν του άρεσαν. Θα το κάνει αυτό και στη συνέχεια. Πιστεύω ότι Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Κώτσιρας, Αράο, Βιλένα, Μπακασέτας, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς και Γερεμέγεφ θα είναι στην 11άδα, με τους Ντραγκόφσκι, Ίνγκασον και Μαξίμοβιτς επίσης να διεκδικούν μια θέση», ήταν τα λόγια του.

Στα μεταγραφικά, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι όσο ο Γιαννούλης δεν πάει σε κάποια ομάδα του εξωτερικού, παραμένει ένα μικρό παράθυρο ανοιχτό για τους «πράσινους» και για τον Βάργκας πως ναι μεν ο Ελβετός έχει προταθεί, αλλά κοιτάζουν άλλη περίπτωση εξτρέμ.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης ανέφερε ότι τα εισιτήρια διαρκείας του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν θα βγουν πιθανότατα στο τέλος της εβδομάδας.

Ενώ σχολίασε και την ανανέωση της συνεργασίας του «τριφυλλιού» με τον Φικάι, χαρακτηρίζοντάς την μια σωστή κίνηση.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x