Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με δύσκολη έξοδο, καθώς αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League (18:00).

Περίπου μία ώρα πριν την αναμέτρηση έγινε γνωστή η ενδεκάδα που επέλεξε ο Ντιέγκο Αλόνσο. Κάτω από τα δοκάρια επιστρέφει ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, ενώ στα άκρα της άμυνας θα αγωνιστούν οι Γιάννης Κώτσιρας, Φίλιπ Μλαντένοβιτς και το δίδυμο στα στόπερ θα αποτελέσουν οι Σβέριρ Ίνγκασον, Τιν Γεντβάι.

Στα χαφ, ο Γουίλιαν Αράο θα έχει παρτενέρ τον Άνταμ Τσέριν με τον Τάσο Μπακασέτα σε ρόλο επιτελικού, ενώ στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Φίλιπ Τζούριτσιτς, δεξιά ο Τετέ και σέντερ φορ ο Άλεξάντερ Γερεμέγεφ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός 20άδας έμεινε τελικά ο Άντραζ Σπόραρ, ο οποίος δεν αισθανόταν καλά από το πρωί με έντονη αδυναμία και ζαλάδα. Αυτό σημαίνει ότι οι «πράσινοι» έχουν μόνο έναν φορ (Γερεμέγεφ) διαθέσιμο για το ματς στο Ηράκλειο.

Παναθηναϊκός (Αλόνσο): Ντραγκόφσκι - Κώτσιρας, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς - Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας - Τετέ, Τζούριτσιτς, Γερεμέγεφ.

Στον πάγκο οι Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Ουναΐ, Ζέκα, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Πελίστρι, Νίκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x