Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Υποχρεωμένος να συνδυάσει εικόνα και αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός – Οι πιο πιθανοί να ξεκινήσουν στην 11άδα»

Ο Νίκος Αθανασίου κατέγραψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM τον συνδυασμό που καλείται να βρει ο Παναθηναϊκός απόψε, τις σκέψεις του Αλόνσο για το βασικό σχήμα, αλλά και τις δράσεις για τον αδικοχαμένο Μπάλντοκ.

«Πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι αυτό με τον ΟΦΗ, είναι το πρώτο που θα δώσει ο Παναθηναϊκός μετά την τραγωδία με τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά, σε ψυχολογικό αλλά και αγωνιστικό επίπεδο. Πως θα διαχειριστεί την κατάσταση και αν θα είναι βελτιωμένη η εικόνα των παικτών του Αλόνσο. Ο ΟΦΗ έχει νέο προπονητή που είναι και κακός δαίμονας του ο Ράσταβατς, επιστρέφουν και οι οργανωμένοι του ΟΦΗ. Να κάνει το καθήκον του, να πάρει το πρώτο του διπλό στο πρωτάθλημα και να μειώσει την διαφορά από την κορυφή. Θεωρώ υποχρέωση του Παναθηναϊκού και του Αλόνσο να παρουσιαστεί μια καλύτερη εικόνα από τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά να πάρει και το αποτέλεσμα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για την 11άδα των «πράσινων» ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε ότι μάλλον θα την απαρτίζουν οι Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας, Τέτε, Τζούριτσιτς και Γερεμέγεφ, αναφέροντας τις θέσεις που παίζονται και το τι «διαφορετικό» θα μπορούσε να δοκιμάσει ο Αλόνσο.

Ο Αθανασίου τόνισε ότι η σημερινή εμφάνιση του Παναθηναϊκού θα έχει μια λεπτομέρεια αφιερωμένη στον Μπάλντοκ, άπαντες θα φορούν μαύρα περιβραχιόνια ενώ αυτό του αρχηγού θα φέρει και τα αρχικά του αδικοχαμένου άσου, μαζί με το νούμερο 32.

Παράλληλα, επισήμανε ότι ο Τζούριτσιτς έχει μεγαλύτερη διάρκεια φέτος και πως αυτό που του λείπει είναι να δείξει μεγαλύτερη αμυντική προσήλωση.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x