Stoiximan Super League

Παίρνει τον Πέδρο Ρεμπότσο ο Παναθηναϊκός

Στην απόκτηση του 29χρονου Πορτογάλου αριστερού μπακ Πέδρο Ρεμπότσο προχωρά ο Παναθηναϊκός όπως ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Στην απόκτηση του Πέδρο Ρεμπότσο προχωρά ο Παναθηναϊκός όπως μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ των πράσινων, απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του παίκτη ο οποίος έρχεται στο τριφύλλι για να αποτελέσει με τον Μλαντένοβιτς το δίδυμο των αριστερών μπακ στο ρόστερ της ομάδας στην εφετινή σεζόν.

Ο Ρεμπότσο, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί στο παρελθόν και για τον ΠΑΟΚ ως μια επιλογή του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει γεννηθεί στις 23 Ιανουαρίου 1995 και φέτος έμεινε ελεύθερος από την Αλ Καζίζ, ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Έχει ξεκινήσει την καριέρα του στην Juventude Sport Clube το 2004, στη συνέχεια εντάχθηκε στην ακαδημία της Μπενφίκα, αγωνίστηκε στην Κ19 της ομάδας και λίγο αργότερα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Έχει αγωνιστεί στη Μορεϊρένσε, στη Γκινγκάμπ, στη Μπεσίκτας, στη Πάσος Φερέιρα και την Λεχ Πόζναν, με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής το 2022.

Όπως ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης είναι μια επιλογή του Γιάννη Παπαδημητρίου αλλά του προπονητή των πράσινων, Ντιέγκο Αλόνσο, ενώ πρόκειται για έναν ισορροπημένο αριστερό μπακ με το μυαλό περισσότερο στην άμυνα, κάτι που ήθελαν οι πράσινοι.



Δείτε αγωνιζόμενο τον Πορτογάλο...



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x