Stoiximan Super League

Σπόραρ: «Ποτέ δεν είπα ότι η ΑΕΚ το άξιζε περισσότερο - Παίξαμε με Covid το πιο κρίσιμο ματς»

Ο Αντράζ Σπόραρ σε ανάρτησή του στο instagram ξεκαθαρίζει πως ποτέ δεν ανέφερε ότι η ΑΕΚ άξιζε περισσότερο το πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό.

«Ποτέ δεν είπα ότι η ΑΕΚ άξιζε περισσότερο το πρωτάθλημα»… Ξεκάθαρη θέση πήρε ο Αντράζ Σπόραρ για τη συνέντευξη που παραχώρησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Σλοβένος επιθετικός του Παναθηναϊκού σε ανάρτησή του στο instagram τονίζει ότι ποτέ δεν είπε ότι η ΑΕΚ άξιζε το πρωτάθλημα περισσότερο από τους πράσινους, ενώ τοποθετήθηκε και για το σημαντικό ματς της ομάδας με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη στο οποίο το τριφύλλι θυμίζουμε είχε ταλαιπωρηθεί από τον covid έχοντας πολλά κρούσματα.

«Πληροφορήθηκα ότι κάποια ελληνικά μέσα ενημέρωσης έγραψαν για τη συνέντευξή μου. Αλλά υπήρξε μια σαφής παρανόηση στα λεγόμενα μου σε όσα είπα στη Σλοβενία. Θέλω να διευκρινίσω ότι ποτέ δεν είπα πως η ΑΕΚ άξιζε περισσότερο το πρωτάθλημα από εμάς! Ήμασταν στην πρώτη θέση όλη τη χρόνια και στο τέλος παίξαμε ένα κρίσιμο ματς με Covid, παρότι φυσικά έπρεπε να μας δώσουν λίγες μέρες για να γίνουμε καλά, και τελικά το χάσαμε. Προσωπικά δεν με νοιάζει ούτε η ΑΕΚ ούτε άλλη ελληνική ομάδα! Θα πάμε ακόμα πιο δυνατά και του χρόνου την καταπληκτική στήριξη σας! Πάνω απ’ όλα Παναθηναϊκός», αναφέρει χαρακτηριστικα ο επιθετικός του Παναθηναϊκού στο story του.

Παναθηναϊκός: Η διάψευση του Σπόραρ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x