Ο Κάρλος Ζέκα ήταν μαζί με τον Αλεξάντερ Γιερεμέγιεφ (επέστρεψε από δανεισμό από τον Λεβαδειακό), οι μοναδικοί «νέοι» στη χθεσινή πρώτη του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

Βέβαια, κατά κάποιον τρόπο ο διεθνής μέσος θεωρείται… νέος-παλιός, επιστρέφοντας σε γνωστά λημέρια για να κλείσει την καριέρα του στο «τριφύλλι».

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, η απόκτηση του Ζέκα από τον Παναθηναϊκό είναι ξεχωριστή από τον υπόλοιπο μεταγραφικό σχεδιασμό. Ωστόσο, ο έμπειρος μέσος έχει έρθει με φουλ όρεξη να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Ο ίδιος τονίζει ότι σύντομα θα είναι έτοιμος να προσφέρει και φυσικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει το παραμικρό πρόβλημα να τον χρησιμοποιεί αν δει ότι βρίσκεται στο 100%. Είναι κάτι το οποίο θα φανεί στην πορεία.

Όπως, άλλωστε, ανέφερε και το δελτίο Τύπου της «πράσινης» ΠΑΕ για τον Ζέκα στη χθεσινή προπόνηση «ήταν σαν να μην έλειψε μια μέρα από την ομάδα…».

Από εκεί και πέρα, σύντομα αναμένονται εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι και την περαιτέρω ενίσχυση του Παναθηναϊκού. Στόπερ και χαφ είναι πάντα σε πρώτο πλάνο, κάποιοι στόχοι έχουν εντοπιστεί και γίνονται επαφές για να προχωρήσει ο σύλλογος στην επόμενή του προσθήκη.

Νικολογιάννης: «Το κλίμα από την πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού με Παπαδημητρίου, Ζέκα και Αϊτόρ»


Στα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης

Ο ρεπόρτερ των «πρασίνων» μετέφερε το κλίμα από την πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν, αναφέροντας πως ο νέος τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Παπαδημητρίου, έκανε την πρώτη του ομιλία στους παίκτες, εκφράζοντας τη χαρά και την εκτίμησή του, αλλά και την πίστη του προς τους ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Κάρλος Ζέκα, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος και ευδιάθετος κατά τη διάρκεια της προπόνησης, έχοντας, μάλιστα, και ένα τετ-α-τετ με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x