Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Επέστρεψαν και οι τελευταίοι διεθνείς - Ατομικό και θεραπεία για Ιωαννίδη, Μαξ

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΟΦΗ, με τους τελευταίους διεθνείς να επιστρέφουν από τις υποχρεώσεις τους.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε με απογευματινή προπόνηση την Πέμπτη (17/10) την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής (20/10) με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για τη Stoiximan Super League.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο είδε και τους τελευταίους διεθνείς να επιστρέφουν, αφού ενσωματώθηκαν και οι Φακούντο Πελίστρι, Αζεντίν Ουναΐ και Νεμάνια Μαξίμοβιτς, οι οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Από αύριο αναμένεται να μπουν και αυτοί στο 100% του προγράμματος ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης με τον ΟΦΗ.

Το πρόγραμμα του Ουρουγουανού τεχνικού είχε προθέρμανση,ποδοβόλεϊ, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ατομικό και θεραπεία έκαναν οι Φώτης Ιωαννίδης και Φίλιπ Μαξ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Το πρόγραμμα είχε προθέρμανση,ποδοβόλεϊ, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Στο Κορωπί επέστρεψαν οι διεθνείς Πελίστρι, Ουναΐ και Μαξίμοβιτς, οι οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Ατομικό και θεραπεία έκαναν οι Φώτης Ιωαννίδης και Φίλιπ Μαξ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x