Stoiximan Super League

Τελευταίο «αντίο» στον Τζορτζ Μπάλντοκ από τους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό και την Εθνική

Το τελευταίο «αντίο» στον φίλο τους, Τζορτζ Μπάλντοκ, είπαν σήμερα (17/10) σε μια σεμνή τελετή στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό και την Εθνική.

Σε μια σεμνή τελετή στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, οι φίλοι του Τζορτζ Μπάλντοκ στον Παναθηναϊκό και την Εθνική είπαν το τελευταίο «αντίο» στον αδικοχαμένο διεθνή μπακ, που τόσο πρόωρα και τραγικά έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη (09/10).

Η κηδεία του, θυμίζουμε, θα λάβει χώρα στις 30 του μήνα, στην Αγγλία, και σήμερα η σορός του ξεκίνησε για το Νησί και τον τελευταίο τόπο κατοικίας του, συνοδευόμενη από μέλη της οικογένειάς του.

Νωρίτερα, όπως προαναφέραμε, οι συμπαίκτες του στο «τριφύλλι» και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, συγκινημένοι, τον αποχαιρέτησαν σε μία σεμνή, ιδιωτική τελετή, έξω από την αίθουσα πολιτικών κηδειών του Α' Νεκροταφείου Αθηνών, ενώ το φέρετρό του ήταν τυλιγμένο με την ελληνική σημαία.

Θυμίζουμε πως σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού θέλει να δώσει το «παρών» και στην κηδεία, στην Αγγλία, ενώ δεδομένα θα παραβρεθούν εκεί και εκπρόσωποι της ΕΠΟ. Για αυτό, άλλωστε, αναβλήθηκε η αναμέτρηση των «πράσινων» με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο, που είχε προγραμματιστεί για την ίδια ημέρα, στις 30 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x