Stoiximan Super League

Σκάει η «βόμβα»: Κλείνει στον Παναθηναϊκό ο Ουνάχι!

Σύμφωνα με την ''Equipe'', o Αζεντίν Ουνάχι έκλεισε στον Παναθηναϊκό με τη μορφή δανεισμού από τη Μαρσέιγ, με τον Τάσο Νικολογιάννη να επιβεβαιώνει στους 94,6 πως ο παίκτης αναμένεται στην Αθήνα!

Πυροδοτείται η «βόμβα» του Αζεντίν Ουνάχι στον Παναθηναϊκό! Σύμφωνα με την ''Equipe'' και άλλα γαλλικά Μέσα, o 24χρονος Μαροκινός χαφ πήρε την απόφαση να ντυθεί στα πράσινα, κάτι, μάλιστα, που επιβεβαίωσε και ο Τάσος Νικολογιάννης στην εκπομπή «Ρεπόρτερ» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6!

«Μπορούμε να πούμε, πλέον, μετά και το δημοσίευμα της ''Equipe'', ότι ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Ουνάχι! Περιμένει την άφιξη του παίκτη τις επόμενες ώρες. Οπότε θα έχει θετική κατάληξη αυτή η μεταγραφή, περιμένουμε τις επόμενες ώρες να πούμε περισσότερα», τόνισε ο ρεπόρτερ.



Στη Γαλλία γράφουν ότι ο Ουνάχι αναμένεται να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τη Μαρσέιγ αντί 500.000 ευρώ και οψιόν μη υποχρεωτικής αγοράς στα 11,5 εκατ. ευρώ. Η γαλλική ομάδα είχε πληρώσει, θυμίζουμε, 8 εκατ. ευρώ πριν 1,5 χρόνο, ώστε να τον αποκτήσει από την Ανζέ, η οποία διατηρεί, μάλιστα, ποσοστό μεταπώλησης 30%. Αυτήν τη στιγμή η χρηματιστηριακή αξία του Ουνάχι σύμφωνα με το Τransfermarkt εκτιμάται στα 12 εκατ. ευρώ!

Ο Ουνάχι, ο οποίος είναι από τα βασικά γρανάζια στην εθνική Μαρόκου (30 συμμετοχές και 5 γκολ συνολικά) και μάλιστα ήταν στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο, έχει καταγράψει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στη Μασσαλία 44 συμμετοχές με 3 γκολ και μία ασίστ. Συνολικά στη Γαλλία έχει 75 συμμετοχές με Ανζέ και Μαρσέιγ. Στην αρχή του καλοκαιριού, ο Ρομπέρτο ντε Τσέρμπι ξεκαθάρισε γρήγορα στον Ουνάχι ότι δεν τον υπολογίζει. Ο παίκτης είχε από τότε αρνηθεί δύο προτάσεις από την Αλ-Σαντ του Κατάρ. Θυμίζουμε, επίσης, ότι ο Μαροκινός είχε αντιμετωπίσει το «τριφύλλι» στις αρχές της περασμένης σεζόν, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, παίζοντας και στα δύο παιχνίδια.

Να σημειωθεί πως αν όλα κυλήσουν ομαλά, ο παίκτης θα δηλωθεί κανονικά και στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού, καθώς η σχετική διορία λήγει αύριο (4/9) το βράδυ στις 12 τα μεσάνυχτα. Η θέση του είναι κυρίως στο «8», ένας box to box δημιουργικός μέσος και τρεχαλατζής! Μπορεί να παίξει και στο «10» και ενίοτε και στα εξτρέμ. Σε κάθε περίπτωση είναι ο χαφ από το πάνω ράφι, που έψαχνε το «τριφύλλι», για να δυναμώσει τη μεσαία του γραμμή.

Νωρίτερα, δημοσίευμα του «Foot Mercato» ανέφερε πως η Μαρσέιγ έχει συμφωνήσει με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για τον δανεισμό του Αζεντίν Ουνάχι και η απόφαση περνούσε ξεκάθαρα στα χέρια του παίκτη. Ο Ολυμπιακός, πάντως, διέψευσε ότι υπάρχει το παραμικρό με τον ποδοσφαιριστή.

Ο Ουνάχι εν δράσει:





Το προφίλ του Ουνάχι. Στη Wikipedia ήδη τον έχουν στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Κλείνει ο Ουνάχι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x