Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Παίζει του Ουναχί, τον είχε κοιτάξει εδώ και 15 ημέρες ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως η περίπτωση του Αζεντίν Ουναχί είναι μέσα σε αυτές που έχει ήδη τσεκάρει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος πρέπει να βγάλει τα τρία ντέρμπι αήττητος.

Για παίκτη τον οποίο ο Παναθηναϊκός έχει ήδη ψάξει έκανε λόγο ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, αναφορικά με την περίπτωση του Αντενίζ Ουναχί, που είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα.

«Κάτι προσπαθεί ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν ξέρω τι. Δύο είναι οι θέσεις που θέλει να ενισχυθεί. Ψάχνει έναν παίκτη για το ''8'' και έναν σέντερ φορ. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Έχει γραφτεί το όνομα του Ουναχί της Μαρσέιγ σήμερα, ξέρω πως πριν 10-15 μέρες τον είχε κοιτάξει ο Παναθηναϊκός, αλλά μέχρι εκεί. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει και με τον Σπόραρ, ακόμα δεν έχει έρθει κάποια πρόταση. Το ότι θα τελειώσει η προθεσμία για τη λίστα της UEFA δεν σημαίνει ότι δεν θα αποκτηθεί παίκτης. Είναι πολύ πιο δύσκολη η κατάσταση στην Ελλάδα, πλέον, παρά στην Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός, πάντως, θέλει άλλου τύπου παίκτη από τον Τσέριν. Έναν πιο τρεχαλατζή, που να ξέρει ποδόσφαιρο, αλλά να είναι και σκληρός. Ο Βιλένα, που επίσης έπαιζε τη θέση, κάηκε», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε ότι στα τρία ντέρμπι που έρχονται, πρέπει οι «πράσινοι» να πάρουν επτά βαθμούς για να είναι καλά, ενώ επισήμανε πως μέχρι τώρα τα πάνε καλά στα «δύσκολα», εννοώντας την Ευρώπη.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x