Stoiximan Super League

Δίνει ανάσες σε Ιωαννίδη και Ίνγκασον ο Αλόνσο

Ο Ντιέγκο Αλόνσο φροντίζει και για την κρισιμότατη ρεβάνς με τη Λανς την προσεχή Πέμπτη και έχοντας αυτό στο μυαλό του, έκανε τις επιλογές του για την αποστολή του Παναθηναϊκού κόντρα στο Λεβαδειακό.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής (21:00) το Λεβαδειακό για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League και ο Ντιέγκο Αλόνσο ήταν λογικό να έχει κάποιες αλλαγές στο μυαλό του για τα πρόσωπα που θα παρουσιάσει στο «τριφύλλι», ενόψει και της κρισιμότατης ρεβάνς με τη Λανς.

Μετά και την ολοκλήρωση της προετοιμασίας για το ματς, ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας, με τον Ιωαννίδη να μένει εκτός για να πάρει ανάσες, όπως συμβαίνει και με τον Ίνγκασον για την άμυνα.

Έπειτα από πάρα πολύ καιρό είναι παρών ο Πάλμερ - Μπράουν που είχε τραυματιστεί το πρώτο διάστημα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Εκτός ο Ζέκα έπειτα από την αποβολή του στην πρεμιέρα απέναντι στον Asteras AKTOR, απουσιάζει ο Βιλένα που δείχνει πλέον να μην υπολογίζεται...

Το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Μπάλντοκ, συνεπώς κι εκείνος είναι απών από τα πλάνα του προπονητή του.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Μαξ, Σένκεφελντ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Πάλμερ – Μπράουν, Αράο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x