Stoiximan Super League

A Bola: «Δεν τα παρατάει η Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη - Πιέζει για να συμφωνήσει ο Παναθηναϊκός»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «A Bola», η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν δείχνει διατεθειμένη να παραδώσει τα «όπλα» στην υπόθεση του Φώτη Ιωαννίδη, πιέζοντας τον Παναθηναϊκό να αποδεχθεί την πρότασή της.

Στην πολύκροτη υπόθεση του Φώτη Ιωαννίδη και του μεγάλου ενδιαφέροντος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον στράικερ του Παναθηναϊκού, αναφέρονται για ακόμα μία ημέρα τα Μέσα της Πορτογαλίας...

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «A Bola», ο πορτογαλικός σύλλογος δεν δείχνει καμία διάθεση να παραδώσει τα «όπλα» και να εγκαταλείψει την περίπτωση του Έλληνα φορ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως τα «λιοντάρια» θα παλέψουν για την ολοκλήρωση του deal μέχρι και το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.



Παράλληλα, όπως σημειώνεται στο εν λόγω δημοσίευμα, η Σπόρτινγκ έχει ως... συμμάχους τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, καθώς, το πορτογαλικό Μέσο αναφέρει συγκεκριμένα πως οι μάνατζερ του 24χρονου άσου πιέζουν τη διοίκηση των «πρασίνων» να αποδεχθεί το deal.

Ο διεθνής άσος αποτελεί εδώ και καιρό τον πρώτο στόχο για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τον τεχνικό της ομάδας, Ρούμπεν Αμορίμ, να το έχει κάνει ξεκάθαρο, τόσο εντός του συλλόγου, όσο και με δημόσιες τοποθετήσεις του.

Υπενθυμίζεται πάντως πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει εδώ και μέρες πως ο Ιωαννίδης δεν πωλείται, με το «τριφύλλι» να έχει απορρίψει ήδη τρεις προτάσεις της Σπόρτινγκ μέσα στο καλοκαίρι.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x