Stoiximan Super League

Aλόνσο: «Δεν είναι ηθικό να πω πώς διαχειριστήκαμε την απώλεια του Μπάλντοκ - Όλη η σεζόν αφιερωμένη στη μνήμη του»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο, στη συνέντευξη Τύπου, λίγο μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με πολύ σημαντικό «τρίποντο» από την έδρα του ΟΦΗ με σκορ 1-0 για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League, όμως στη συνέντευξη Τύπου ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν θέλησε να επικεντρωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός αναφέρθηκε στο βαρύ κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του τριφυλλιού μετά την απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ, μίλησε μόνο για τη σοβαρότητα που επέδειξε η ομάδα του στο ματς με τον ΟΦΗ, ενώ έκλεισε αφιερώνοντας ολόκληρη της σεζόν στον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή, χωρίς να επεκταθεί στον τρόπο διαχείρισης της απώλειας από τον οργανισμό του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά:

«Για εμάς ήταν δέκα ημέρες σκληρές και πολύ δύσκολες. Βεβαίως και είμαστε θλιμμένοι για ό,τι μας συνέβη. Και ο αγώνας ο αποψινός είναι δύσκολος για εμάς. Ήμασταν σοβαροί, αν είμασταν πιο ακριβείς και πιο αποτελεσματικοί, θα μπορούσαμε να έχουμε να κερδίσουμε τον αγώνα με μεγαλύτερο σκορ. Αλλά θαρρώ ήξερε να σταθεί και να αντισταθεί και στα 90 λεπτά με τον αντίπαλο.»

Πως διαχειρίστηκε ο οργανισμός τον χαμό του Μπάλντοκ, ταυτόχρονα με την αγωνιστική πίεση για αποτελέσματα: «Δεν είναι σωστό, δεν είναι ηθικό να μιλήσω για τον τρόπο διαχείρισης. Είμαστε θλιμμένοι. Μπορούμε να προσφέρουμε σεβασμό στον Τζορτζ Μπάλντοκ. Αφιερώνουμε όλη τη χρονιά στη μνήμη του Τζορτζ».


Δείτε τις δηλώσεις του συγκινημένου Ντιέγκο Αλόνσο στο flash Interview:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x