Stoiximan Super League

Παλαίμαχοι ΑΕΚ για Μελισσανίδη: «Ήσουν προστάτης και πατρική φιγούρα»

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων της ΑΕΚ με ανακοίνωσή του αποχαιρέτησε τον Δημήτρη Μελισσανίδη, καλωσορίζοντας παράλληλα και τον νέο ιδιοκτήτη του «δικεφάλου», Μάριο Ηλιόπουλο.

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων της ΑΕΚ αποχαιρέτησε τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ευχαριστώντας τον για όσα πρόσφερε στον «δικέφαλο».

Συγκεκριμένα, έκανε λόγο πως ήταν προστάτης και πατρική φιγούρα και ότι μόνο αυτός θα μπορούσε να πραγματοποιήσει την επιστροφή της «Ένωσης» στη Νέα Φιλαδέλφεια με τη δημιουργία του γηπέδου.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων της ΑΕΚ:

«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον απερχόμενο διοικητικό ηγέτη της αγαπημένης μας ομάδας Δημήτρη Μελισσανίδη και να ευχηθεί στον νέο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΚ Μάριο Ηλιόπουλο να επιτύχει στο έργο του και να γράψει και αυτός με χρυσά γράμματα το όνομά του στο βιβλίο της ιστορίας του συλλόγου μας.

Δημήτρη Μελισσανίδη, αφήνεις πίσω σου τεράστια παρακαταθήκη. Όλα όσα πέτυχε η ΑΕΚ στην πρώτη θητεία σου πριν τρεις δεκαετίες αλλά και σε αυτά τα τελευταία 11 χρόνια που είχες την αγαπημένη μας ομάδα στα χέρια σου, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Δεν είναι μόνο οι τίτλοι και η αγωνιστική υπερηφάνεια που πρόσφερες στην ΑΕΚ. Είναι πάνω απ' όλα η επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια, κάτι που μόνο εσύ θα μπορούσες να πετύχεις απέναντι σε όλους και σε όλα.

Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ και ειδικά εμείς που φορέσαμε τα τιμημένα χρώματά της, σε ευχαριστούμε και σε ευγνωμονούμε. Σε όλα αυτά τα χρόνια ήσουν προστάτης και πατρική φιγούρα. Πήρες την ΑΕΚ μεγάλη και την έκανες ακόμα μεγαλύτερη.


Δεν σου λέμε αντίο, γιατί ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να φύγεις και ότι θα είσαι πάντα κοντά μας και ανάμεσά μας, να αγωνιάς για την ΑΕΚ και να την καμαρώνεις να μεγαλουργεί μέσα στο παλάτι πού εσύ της χάρισες.

Μάριε Ηλιόπουλε, έχεις μπροστά σου έργο δύσκολο και ιερό. Έχεις να δώσεις μάχες για τα συμφέροντα της ομάδας μας. Σε στηρίζουμε, σε εμπιστευόμαστε και συντασσόμαστε δίπλα σου, στρατιώτες του μεγαλείου της ΑΕΚ!
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x