Την επίδραση της αλλαγής προπονητή, πρώτα πνευματικά, περιμένει να δει στον Παναθηναϊκό ο Νίκος Παγκάκης στο αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν αναγκαίο να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα εν όψει δύο αγώνων που παίζει όλη του τη χρονιά. Ο Κόντης το πρώτο που θέλει να κάνει είναι ένα εγκεφαλικό… μασάζ στους παίκτες του. Περιμένουμε να δούμε έναν πιο παθιασμένο Παναθηναϊκό σήμερα, αλλά και κάποιες τακτικές πινελιές. Σίγουρα ο Ολυμπιακός δείχνει σε καλύτερη κατάσταση, αλλά φέτος ο Παναθηναϊκός τού έχει πάρει τον αέρα», ανέφερε.

«Ο Ιωαννίδης είναι μια σημαντική απουσία, αλλά υπάρχει αισιοδοξία πως θα είναι παρών στον τελικό. Ο Κόντης δεν έδειξε ενδεκάδα, αλλά μπορούμε να τη δούμε κατά προσέγγιση. Ο Χουάνκαρ θα δώσει το τελευταίο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού, στα στόπερ Αράο-Γεντβάι και δεξιά λογικά ο Κώτσιρας χωρίς να αποκλείουμε Βαγιαννίδη. Στο κέντρο Πέρεθ, Τσέριν και Μπακασέτας, μπροστά Μπερνάρ μαζί μάλλον με Μαντσίνι και σέντερ φορ είναι ανοιχτό να δούμε τον Γερεμέγεφ αντί του Σπόραρ», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x