Stoiximan Super League

Πάει (και) γι’ άλλα η ΑΕΚ

Μεγάλη μεταγραφή ο Ντιέγκο Μπουονανότε, αλλά δεν είναι η τελευταία που σκοπεύει να κάνει η ΑΕΚ. Η «Ένωση» προχωρά φουλ την υπόθεση του Λούκα για την επίθεση, ενώ ψάχνεται και για την απόκτηση στόπερ.

Το «χτύπημα» που κοντεύει να ολοκληρώσει η ΑΕΚ με τον Ντιέγκο Μπουονανότε θα είναι δυνατό. Δεν είναι όμως και το μόνο που σχεδιάζει η «Ένωση» μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Ενώ περιμένουν την αποδέσμευση του Αργεντινού για να τον υποδεχθούν στην Αθήνα, οι «κιτρινόμαυροι» δουλεύουν (μέσω του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς) και στ’ άλλα μέτωπα όπου έχει κριθεί αναγκαία ενίσχυση. Και κυρίως σ’ αυτό του Λούκα.

Ο Βραζιλιάνος παραμένει ο κύριος στόχος για τη γραμμή κρούσης, με τις επαφές του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ με τους εκπροσώπους της «Elenko Sports» να είναι προχωρημένες. Δεδομένης, δε, και της πρόθεσής τους να κρατήσουν ανοιχτή την πόρτα του συλλόγου για το μέλλον (μετά το ναυάγιο στην υπόθεση Τζιοβάνι) υπάρχει αισιοδοξία ότι αυτή τη φορά το θέμα θα κλείσει θετικά.

Όσο για την άμυνα, επίσης υπάρχει κινητικότητα. Όχι επειδή ο Άρθο έχει κριθεί ανεπαρκής, αλλά επειδή δεν έχει πείσει (ως τώρα τουλάχιστον) ότι μπορεί να γίνει ηγέτης των μετόπισθεν. Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν εξετάζονται προσεκτικά επιλογές που τίθενται στα υπόψη από Ισπανία και Ιταλία. Και δεν είναι καθόλου απίθανο κάποια απ’ αυτές που θα κριθεί ενδιαφέρουσα να προχωρήσει μέχρι το τέλος του μήνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x