Stoiximan Super League

Χωρίς εκπλήξεις η πρώτη αποστολή της νέας σεζόν για τον Ολυμπιακό

Την αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Βόλο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ανακοίνωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Εκτός οι τραυματίες Ρέτσος και Γκαρθία, όπως και ο Παπακανέλλος.

Την προετοιμασία του για την πρεμιέρα της Stoiximan Super League και του εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Βόλο (17/08, 20:00), ολοκλήρωσε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Ολυμπιακός.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ανακοίνωσε την αποστολή με την οποία η ομάδα θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, στην οποία και συμπεριέλαβε συνολικά 23 ποδοσφαιριστές.

Όπως ήταν αναμενόμενο, εκτός τέθηκαν οι τραυματίες Παναγιώτης Ρέτσος και Ντάνι Γκαρθία, όπως και ο Αντώνης Παπακανέλλος , λόγω ίωσης, και ο Νίκος Μπότης για λόγους τακτικής.

Από την άλλη, ο Βάσκος προπονητής πήρε μαζί του τους πιτσιρικάδες, Αποστολόπουλο, Κουτσίδη, Μπακούλα, Μουζακίτη και Κωστούλα, οι οποίοι και έδειξαν εξαιρετικά δείγματα γραφής κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κόψει τρεις ποδοσφαιριστές πριν την έναρξη του αγώνα, κατά πάσα πιθανότητα τον Αναγνωστόπουλο και δύο ακόμα παίκτες.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x