Stoiximan Super League

Τσανάκας: «Πιθανό να δοθεί δανεικός ο Παπακανέλλος - Αυτές είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται»

Όπως αποκάλυψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM o Γιώργος Τσανάκας, ο Ολυμπιακός σκέφτεται να παραχωρήσει ως δανεικό τον Αντώνη Παπακανέλλο με Ρίο Άβε και Athens Kallithea να ενδιαφέρονται.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την επίσημη πρεμιέρα του στη νέα σεζόν, καθώς το Σάββατο (17/8) αντιμετωπίζει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Βόλο για την πρώτη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μάλιστα το μεσημέρι της Παρασκευής (16/8) ο προπονητής της ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Σε αυτή δεν υπάρχουν εκπλήξεις, αλλά έχουν συμπεριληφθεί τέσσερις ποδοσφαιριστές από την ομάδα νέων που κατέκτησε το Youth League.

Ανάμεσα σε αυτούς δεν βρίσκεται ο Αντώνης Παπακανέλλος, ο οποίος δεν έχει προπονηθεί τις τελευταίες ημέρες λόγω ίωσης. Όπως αποκάλυψε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιώργος Τσανάκας, ο Ολυμπιακός εξετάζει το ενδεχόμενο να παραχωρήσει με τη μορφή του δανεισμού τον 19χρονο μεσοεπιθετικό, προκειμένου να πάρει ευκαιρίες σε μια ομάδα που δεν έχει την απαίτηση του πρωταθλητισμού.

Μάλιστα ο ρεπόρτερ του σταθμού αποκάλυψε ότι τόσο η Ρίο Άβε, όσο και η Athens Kallithea FC ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ως δανεικό τον Παπακανέλλο, με την ομάδα της Πορτογαλίας να αποτελεί την πρώτη επιλογή συγκριτικά με τους νεοφώτιστους της Stoiximan Super League.

Nα σημειωθεί πως αν ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ανάψει το «πράσινο» φως για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις, αλλά μετά τον μεγάλο τελικό του Διηπειρωτικού με τη Φλαμένγκο στο «Μαρακανά» το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο (24/8).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x