Stoiximan Super League

Χωρίς Ρέτσο, αλλά με Μπιανκόν και Γκαρθία η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την Athens Kallithea

Με τον Ντάνι Γκαρθία να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην αποστολή, στην οποία βρίσκεται και ο Μπιανκόν, θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην Athens Kallithea.

Την προετοιμασία του για το αυριανό (26/08, 20:30) εντός έδρας παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» με αντίπαλο την Athens Kallithea για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Supr League, ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ανακοίνωσε την αποστολή με την οποία θα κατέβει η ομάδα στον αυριανό αγώνα με στόχο το «2 στα 2» στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος.

Όπως ήταν λογικό, εκτός αποστολής έμειναν οι πέντε πιτσιρικάδες που αγωνίστηκαν στον τελικό του Διηπειρωτικό Κύπελλο U20 χθες το βράδυ στο «Μαρακανά» στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όπως και ο Παναγιώτης Ρέτσος που λόγω τραυματισμού.

Από την άλλη, για πρώτη φορά στις επιλογές του Βάσκου τεχνικού τέθηκε ο Ντάνι Γκαρθία, ενώ, εντός της 19μελής αποστολής βρίσκεται και ο Μπιανκόν.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστοπουλος, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κοστίνια, Ροντινέι, Αποστολόπουλος, Ντόη, Στάμενιτς, Μάρτινς, Βέλντε, Γκαρθία, Τσικίνιο, Έσε, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x