Stoiximan Super League

Πέφτουν οι υπογραφές με Γκαρθία, συνεχίζεται το ψάξιμο για φορ

Τα τυπικά έχουν απομείνει για τη μεταγραφή του Ντάνι Γκαρθία στον Ολυμπιακό, ο οποίος εντείνει τις επαφές για την απόκτηση σέντερ φορ. Φήμες στην Ισπανία για Μπερενγκέρ.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες το μεσημέρι ο Ντάνι Γκαρθία, ο οποίος ήρθε για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο Ισπανός αμυντικός μέσος αποτελεί προσωπική επιλογή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος επέμεινε αρκετά για την απόκτησή του, καθώς μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο «6» όσο στο «8», και ουσιαστικά θα αποτελέσει τον διάδοχο του Ιμπόρα στην «ερυθρόλευκη» μεσαία γραμμή.

Ο 34χρονος χαφ υποβλήθηκε χθες στις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και, εκτός απροόπτου, θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο ενδεχόμενα: ο Βάσκος μέσος να υπογράψει για 2 χρόνια ή για 2+1 χρόνια, εφόσον τη δεύτερη χρονιά πιάσει συγκριμένο αριθμό συμμετοχών.

Από εκεί και πέρα, παρατηρείται στασιμότητα στο θέμα του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, παρά τα όσα λέγονται και γράφονται σε Μαρόκο και Τουρκία, για το μέλλον του πρώτου σκόρερ του Conference League, ενώ κατά ητ διάρκεια της χθεσινής ημέρας προέκυψε η περίπτωση του Βινσέντ Αμπουμπακάρ για τους Πειραιώτες.

Θεωρείται, όμως, δεδομένο ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και άλλα ονόματα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος συνεχίζει την αναζήτηση ακόμα και για δύο σέντερ φορ, αν τελικά δεν υπάρξει «λευκός καπνός» στο θέμα του Ελ Κααμπί.

Εντωμεταξύ, για την ενίσχυση στις θέσεις των εξτρέμ έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για τον Άλεξ Μπερενγκέρ, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Μπιλμπάο και πρόκειται για έναν παίκτη που αρέσει πολύ στον Μεντιλίμπαρ. Ενδιαφέρον για τον παίκτη έχει εκδηλώσει και η Ρόμα, οπότε μένει να φανεί αν θα γίνει το σχετικό «ψηστήρι» από τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x