•Κοιτούσα λίγο τη λίστα των 18 παικτών της Ολυμπιακής ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Αργεντινή το καλοκαίρι στο Παρίσι.

• Μέσα είναι τέσσερις παίκτες από την αποστολή της Αργεντινής που κατέκτησε πριν δύο χρόνια το Παγκόσμιο Κύπελλο! Ο Οταμέντι, αμυντικός της Μπενφίκα… Ο μεσοεπιθετικός Χούλιαν Άλβαρες της Μάντσεστερ Σίτι…Ο γκολκίπερ Ρούλι του Άγιαξ…Κι ο επιθετικός Τιάγκο Αλμάδα της Ατλάντα από το MLS…

Ακόμη, ο Μασκεράνο έχει στην 18άδα του που θα πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τον επιθετικό Μπελτράν της Φιορεντίνα και τον φορ Σιμεόνε της Ατλέτικο Μαδρίτης. Επιπλέον τέσσερις από τους καλύτερους παίκτες της Μπόκα Τζούνιορς και έναν από τους καλύτερους παίκτες της Ρίβερ Πλέϊτ…

•Κάπως έτσι ίσως πρέπει να καταλάβουμε τον Έσε, που επέλεξε να χάσει την προετοιμασία του Ολυμπιακού για να πάει για σχεδόν ένα μήνα με την Ολυμπιακή ομάδα της χώρας του να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στο Παρίσι.

Ολυμπιακός: Για να καταλάβουμε λίγο τον Έσε…

•Με τον Ολυμπιακό, από την πλευρά του, να δικαιώνει την εκτίμηση που είχα εκφράσει σε ανύποπτο χρόνο, ότι δεν θα αρνιόταν στον παίκτη τη δυνατότητα να παίξει για τη χώρα του, παρότι είχε δικαίωμα να το κάνει-όπως η Πόρτο δεν άφησε τον Βαρέλα, η Άστον Βίλα τον Μαρτίνες και η Τσέλσι τον Έντσο Φερνάντες.

• Είναι προφανές ότι ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να πάει κόντρα στη θέληση του παίκτη, αλλά προσδοκάει και σε μία υπεραξία που μπορεί να δώσει στον Έσε η παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Κάτι βέβαια που θα έχει νόημα μόνο αν παίξει βασικός.

• Κατά τα άλλα, ο Ελ Κααμπί διακοπάρει σε μία από τις πιο ωραίες περιοχές του Μαρόκου, την Ντάκχλα, που συνδυάζει θάλασσα και έρημο!
Ολυμπιακός: Για να καταλάβουμε λίγο τον Έσε…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x