Stoiximan Super League

«Εξετάζει Ζίγιεκ ο Ολυμπιακός - Θέλει σαν τρελός να φύγει από τη Γαλατά»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από αφρικάνικα Μέσα, ο Ολυμπιακός εξετάζει την επιλογή του Χακίμ Ζίγιεκ, ο οποίος επιθυμεί διακαώς να αποχωρήσει από τη Γαλατάσαραί.

Μετά την Τουρκία, δημοσιεύματα και από την Αφρική συνδέουν το όνομα του Χακίμ Ζίγιεκ με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, οι ιστοσελίδες «sport.le360.ma» και «africatopsports.com» αναφέρουν αμφότερες πως οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για τον Μαροκινό εξτρέμ, ο οποίος βρίσκεται στην έξοδο από τη Γαλατάσαραϊ, καθώς είναι παραγκωνισμένος και δεν αγωνίζεται ως βασικός στο ξεκίνημα της σεζόν.

«Ο Μαροκινός διεθνής, που διανύει μια δύσκολη περίοδο με τον τουρκικό σύλλογο, θα μπορούσε να βρει μια νέα ευκαιρία στην Ελλάδα, όπου ο Ολυμπιακός θα του προσφέρει την ευκαιρία να αναβιώσει την καριέρα του και να ξεκινήσει μια νέα περιπέτεια», αναφέρουν μεταξύ άλλων τα δημοσιεύματα, ενώ τονίζεται πως ο Ζίγιεκ είναι ακόμη απλώς υποψήφιος για τη θέση του εξτρέμ, όπου ο Ολυμπιακός αναζητά ενίσχυση.

Ο διεθνής άσος έχει ένα σπουδαίο βιογραφικό, αγωνιζόμενος σε Τσέλσι, Άγιαξ, Τβέντε και Χέρενφεν, ενώ με την τουρκική ομάδα μέτρησε πέρυσι 27 συμμετοχές με 8 γκολ και 4 ασίστ. Πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή σε όχι απαγορευτική ηλικία (31 ετών), αλλά, φυσικά, και για μία δύσκολη περίπτωση.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x