Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού απέναντι στον Βόλο.

Ο Χοσέ-Λουίς Μεντιλίμπαρ βάζει τις τελευταίες πινελιές του ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων των Πειραιωτών για τη σεζόν 2024-25. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν το Σάββατο (17/8, 20:00) την ομάδα της Μαγνησίας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League και το «οπλοστάσιο» του Βάσκου είναι ουσιαστικά γεμάτο.

Ο Τζολάκης εκτός απροόπτου θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ για την άμυνα υπάρχει ένα ερωτηματικό, με τους Ροντινέι (δεξιά), Ορτέγκα (αριστερά) και Ρέτσο να έχουν καπαρωμένη θέση, αλλά αναζητείται ο παρτενέρ του τελευταίου στο κέντρο της ανάμεσα σε Πιρόλα, Μπιανκόν, ενώ υπάρχει και η λύση του Άμπι. Υπενθυμίζεται ότι στο crash test με τη Νότιγχαμ είχε επιλέξει Ρέτσο και Πιρόλο ο κόουτς των Πειραιωτών.

Ο Έσε θα είναι το ένα από τα δύο κεντρικά χαφ, ενώ τον πρώτο λόγο για να βρεθεί στο πλευρό του δείχνει να έχει ο Στάμενιτς, παρότι δεν έχει προσαρμοστεί απόλυτα στον ρόλο του. Ο Μπακούλας έχει παρουσιάσει εξαιρετικό πρόσωπο στην προετοιμασία, αλλά ο 61χρονος τεχνικός συνήθως προτιμάει έναν υψηλόσωμο χαφ τύπου Ιμπόρα δίπλα στον Αργεντινό (που βέβαια είναι 1,82 μ.). Πάντως, δεν θα προκαλέσει εντύπωση το ενδεχόμενο να ξεκινήσει τον πιτσιρικά ο Μεντιλίμπαρ, ο οποίος έχει δείξει ότι δεν «μασάει» σε τέτοιες περιπτώσεις. Εφόσον είχε κάνει νορμάλ προετοιμασία ο Ντάνι Γκαρθία θα έπαιζε αυτός.

Στα «φτερά» θα βρεθούν Μαρτίνς και Βέλντε που επίσης τα έχουν πάει εξαιρετικά στην καλοκαιρινή προετοιμασία, έστω και αν ο Νορβηγός είναι μικρό διάστημα στην ομάδα. Για την κορυφή δείχνει φαβορί ο Γιάρεμτσουκ, καθώς ο Ελ Κααμπί δεν είναι απόλυτα έτοιμος λόγω του προβλήματος που αντιμετώπισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x