Stoiximan Super League

Έφτασε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό και περνάει ιατρικά ο Κάρμο!

Ήρθε και υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Νταβίντ Κάρμο. Στην Ελλάδα βρίσκεται ο 25χρονος στόπερ, ώστε να περάσει ιατρικά και να σφραγίσει τη μετακίνησή του στους Πειραιώτες.

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Νταβίντ Κάρμο.

Στη χώρα μας βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, από τα ξημερώματα ο 25χρονος αμυντικός ώστε να σφραγίσει τη μετακίνησή του στους Πειραιώτες.

Ο διεθνής με την Ανγκόλα στόπερ θα περάσει από ιατρικά και εντός της ημέρας θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους». Με αυτόν τον τρόπο ο Ολυμπιακός αποκτά τον στόπερ-ηγέτη που αναζητούσε και μάλιστα με μία δοκιμασμένη λύση. Αφού ο Κάρμο αγωνίστηκε στην ομάδα του Πειραιά στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν ως δανεικός από την Πόρτο, πραγματοποιώντας 20 εμφανίσεις, ενώ ήταν από τις «κολώνες» της ομάδας του Μεντιλίμπαρ στην ιστορική κατάκτηση του Conference League.

Το κόστος της μεταγραφής είναι 11 εκατ. ευρώ +4 σε μορφή μπόνους, όπως έχει γραφτεί στην Πορτογαλία και έχει επιβεβαιώσει ο Κώστας Νικολακόπουλος μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Σύμφωνα, μάλιστα με τον Φαμπρίσιο Ρομάνο, ο Κάρμο θα αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x