Πορτογαλία

Καρβαλιάλ: «Όταν κάνω αλλαγές στην Μπράγκα εμπιστεύομαι τον Αντρέ Όρτα»

Ο προπονητής της Μπράγκα, Κάρλος Καρβαλιάλ, αναφέρθηκε στον Αντρέ Όρτα και στην εμπιστοσύνη που έχει στον Πορτογάλο χαφ, ο οποίος και απασχολεί εδώ και καιρό τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού.

Στα «ραντάρ» του Ολυμπιακού βρίσκεται όλο το καλοκαίρι η περίπτωση του Αντρέ Όρτα, ο οποίος άφησε θετικότατες εντυπώσεις κατά την παρουσία του στην ομάδα στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, παίζοντας ως δανεικός από την Μπράγκα.

Οι «ερυθρόλευκοι» δουλεύουν εδώ και καιρό την υπόθεση του Πορτογάλου χαφ και την επιστροφή του στο λιμάνι, ωστόσο, το τελευταίο διάστημα, τα πράγματα περιπλέχθηκαν, μετά και την έλευση του Κάρλος Καρβαλιάλ στην τεχνική ηγεσία του πορτογαλικού συλλόγου.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του πρώην προπονητή των Πειραιωτών, ο οποίος στο πλαίσιο της αποψινής αναμέτρησης της Μπράγκα με τη Μορεϊρένσε για το πορτογαλικό πρωτάθλημα, απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το περιορισμένο ροτέισον που χρησιμοποιεί, τονίζοντας πως ακόμα δεν ξέρει καλά την ομάδα για αυτό και φέρνει από τον πάγκο τους Όρτα και Γκόρμπι που τους γνωρίζει και τους εμπιστεύεται.


«Καλή ερώτηση, γιατί υπάρχει μια ιδιαιτερότητα εδώ... Μπήκα πρόσφατα στην ομάδα και δεν ξέρω τους παίκτες σε βάθος, εκτός απ' αυτούς που ήδη ήξερα και από την ανάλυση που έκανα. Οπότε είναι φυσικό όταν πρέπει να πάρω μια απόφαση, να πηγαίνω σ' αυτήν που ξέρω καλύτερα και επιλέγω τον Αντρέ Όρτα ή τον Γκόρμπι. Με τη σημασία των αγώνων που είχαμε και τα πολύ σφιχτά αποτελέσματα, δεν κατάφερα να επεκταθώ περισσότερο στο ροτέισον. Πηγαίνω σ' ό,τι είναι πιο ασφαλές, αλλά αυτό δεν οφείλεται στην έλλειψη εμπιστοσύνης στους παίκτες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x